Show

Komentari 36

Karačić javno potvrdio vezu: Pao u zagrljaj djevojke Dušice

Karačić javno potvrdio vezu: Pao u zagrljaj djevojke Dušice

Igor je bio oduševljen dočekom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u ponedjeljak, a predvečer je bila i fešta u Mostaru za naše srebrne dečke. Fotografijom s Dušicom prvi je put potvrdio njihovu vezu

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić (31) se nakon naslova viceprvaka na Europskom rukometnom prvenstvu na društvenim mrežama pohvalio fotografijom na kojoj se grli sa svojom djevojkom, Makedonkom Dušicom Andonovskom.

POGLEDAJTE VIDEO S DOČEKA 'KAUBOJA': 

Par je u vezi godinu dana, a upoznali su se dok je Karačić igrao za Vardar. Njihovu ljubavnu priču objavili su makedonski mediji, a s djevojkom je u Mostaru proveo i božićne blagdane. Objavom ove fotografije Karačić je po prvi put potvrdio njihovu vezu. 

Osim toga, s njim je bila i u Zagrebu uoči priprema za prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. To je bio prvi put da su tri zemlje bile domaćini Eura. Bio je oduševljen dočekom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u ponedjeljak, a predvečer je bila i fešta u Mostaru za naše srebrne dečke. 

- Znam da bi htjeli da još ostanemo. Ali ne mogu. Hvala vam na svemu, nemojte nam što zamjeriti. Moramo ić radi sigurnosnih razloga. Vidjet ćemo se nekom sljedećom prilikom. Volim vas sve - poručio je Karačić. Oduševljen je bio i Igorov otac Ante Karačić

AUT, EHF Euro 2020, Kroatien vs Montenegro

- Kad smo bili na prvenstvu bilo je toliko Hrvata kao da igramo u Hrvatskoj i super smo se osjećali... Ali kada vidim Mostar i vas toliko, ono gore sada mi izgleda kao ništa - ispričao je.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci