Obavijesti

Show

Komentari 39

Karijeru počela sa 16 godina: 'Maska' ju lansirala u zvijezde

Karijeru počela sa 16 godina: 'Maska' ju lansirala u zvijezde
13

Cameron je tijekom svoje karijere puno puta bila nominirana za glumačke nagrade, a za to su zaslužni filmovi 'Moj dečko se ženi', 'Gore ne može', 'Dok nas jackpot ne rastavi', 'Osveta na visokim petama'...

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Glumica Cameron Diaz danas slavi 46. rođendan, a svoju karijeru započela je još sa 16 godina ulogom u filmu 'Maska'. Prije njega nije imala nikakvog glumačkog iskustva, ali je od 1994., kada je film ugledao svjetlo dana, zaredala brojne uspješne uloge. 

Tada joj je velika želja bila da bude manekenka, te je zbog toga napustila roditeljski dom. Snimila je nekoliko većih reklama za poznate kozmetičke brendove, te se pojavljivala i u modnim kampanjama. U tim godinama ju je 'People' magazin stavio na popis '50 najljepših ljudi na svijetu'. 

Nekoliko godina kasnije, dobila je glavnu ulogu u romantičnoj komediji 'Svi su ludi za Mary'. Taj film joj je otvorio vrata širom Hollywooda, a dvije godine kasnije stekla je još veću slavu u filmu 'Charliejevi anđeli'.

Kao anđelica Natalie pokazala je plesne vještine koje je usavršila još dok je pohađala srednju školu. Čak se okušala i u dizajniranju odjeće, pa si je sama kreirala kostim koji je nosila u filmu. Nakon te je komedije postala jedna od najplaćenijih holivudskih glumica. 

Cameron je tijekom svoje karijere puno puta bila nominirana za glumačke nagrade, a za to su zaslužni filmovi 'Moj dečko se ženi', 'Gore ne može', 'Dok nas jackpot ne rastavi', 'Osveta na visokim petama'.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

No danas Diaz živi mirnije i povučenije nego što je živjela dok je bila na vrhuncu slave. Pobornica je zdravog života, stoga redovito vježba i brine o prehrani. 

- Najbitnije je kako se osjećaš - zaključila je Cameron koja svakodnevno prakticira meditaciju.

Prije četiri godine je uzela pauzu od filmskih setova, a ubrzo nakon se i udala za gitarista Benjija Maddena (39) koji joj je promijenio negativno mišljenje o braku. Kruže glasine da glumica čeka svoje prvo dijete, ali nije ništa potvrđeno. Prije nego je rekla sudbonosno 'da', Cameron je imala nekoliko ljubavnih partnera.

Bad Teacher Premiere - New York

S kolegom Mattom Dillonom (54) imala je romansu prije nego su zajedno glumili u filmu 'Svi su ludi za Mary', a čim je film izašao u kinima, njihova veza je doživjela kraj. Četiri godine je provela s glumcem i glazbenikom Jaredom Letom (46), a isto toliko je od 2003. bila u vezi s Justinom Timberlakeom (37) s kojim je osam godina kasnije glumila u filmu 'Zločesta učiteljica'.

Cameron Diaz and Paul Sculfor Sighting - New York

Stvari su 2008. postale ozbiljne i s manekenom Paulom Sculforom (47) koji je prije nje ljubio Jennifer Aniston (49). Prije nego će uploviti u bračnu luku s Maddenom, Diaz je bila u vezi s bejzbolašem Alexom Rodriguezom (43) koji je sada s Jennifer Lopez (49). 

VIDI OVO: 15 najskupljih zaručničkih prstenova slavnih.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

---> link: https://nestali.24sata.hr/

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja