Obavijesti

Show

Komentari 5

Karleuša 'prekrižila' Acu Lukasa zauvijek: 'Kad mi netko vrijeđa bolesnu majku, to ne opraštam'

Karleuša 'prekrižila' Acu Lukasa zauvijek: 'Kad mi netko vrijeđa bolesnu majku, to ne opraštam'
5

Naime, upravo Lukas je bio taj koji je prije dvije godine prvi stao na stranu svoje kolegice kada je izbio skandal s Ognjenom Vranješom no, priča se vrlo brzo okrenula...

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) posvađala se s kolegom Acom Lukasom (52) još 2018. godine, a nedavno je u intervjuu otkrila i koji je razlog njihove prepirke. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Karleuša objavljuje slike iz Dubaija 01:14

Naime, pjevačica je najprije rekla kako stoji iza svih kolega koji ne rade zbog pandemije i kako ih zbog toga bodri. No, isto se ne može reći i za Acu Lukaca. Karleuša tvri kako je on nekolegijalan. 

Kontroverzna pjevačica u intervjuu je istaklnula kako se ne smije pozivati na to što joj je suprug Duško Tošić (36) milijunaš pa joj je, samim time, olakšano u vremenima krize. 

Beograd: Dolazak poznatih na snimanje  emisije Zvezde granda

Aca Lukas joj zbog te izjave nije ostao dužan. Ubrzo je uzvratio i rekao kako on ne zna da Jelena ima muža. 

No, zanimljiva je činjenica da je upravo Lukas bio taj koji je prije dvije godine prvi stao na stranu svoje kolegice kada je izbio skandal s Ognjenom Vranješom (31). 

Karleuša pozirala u sićušnom PVC korzetu: 'Kao da imaš 19'
Karleuša pozirala u sićušnom PVC korzetu: 'Kao da imaš 19'

- Podrška za prijateljicu i kolegicu! Ne daj se Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji pričaju okolo s kojom su ženom spavali su indijanci! Muškarci koji pričaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a nisu, su indijančine - rekao je tada pjevač, a onda okrenuo priču: 

- Zamolio bih te da mi više ne glumiš prijatelja jer mi nisi prijatelj! A nisam ni ja tebi! Prijatelji se ne ponašaju prema prijateljima tako perifidno kao ti! Cvilila si kod moje bivše supruge, koja ti je super frendica, dok smo ona i ja još bili u koliko toliko dobrim odnosima, i zove me i moli da ti pomognem! Tko me tjerao da se svađam onda i pljujem Vranješa. Cijela nacija na čelu sa 95 posto kolega se s tobom sprdala. 

Jelena mu je vrlo brzo vratila za ovo. 

Shooting of Zvezda Granda held in Grand TV. Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije

- Predoziranje će sve riješiti - napisala je na svom Instagramu. 

Jelena i Aco dugo su vremena krili razloge zbog kojih su prekinuli prijateljstvo prije dvije godine.

- Dogodila se jedna jako tužna stvar kada je riječ o Lukasu, to je da je definitivno, poslije ovoliko godina, izgubio mnogo tj. jednog pravog, iskrenog prijatelja na estradi, a to sam ja… Nažalost… Mislim da se preko nekih stvari zaista ne može prijeći, pogotovo kada mi netko vrijeđa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta. Žao mi je što se ovo dogodilo. On vjerojatno zna svoje razloge i ja ih znam, svih ih znaju. Neka mu je sa srećom - rekla je Karleuša u TV emisiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta