Show

Komentari 8

Karleuša se skinula, a intimne dijelove pokrila je ultra mini Chanel bikinijem iz 1996.

Karleuša se skinula, a intimne dijelove pokrila je ultra mini Chanel bikinijem iz 1996.

Već su i srpski i strani mediji pisali o tome kako američka starleta Kim Kardashian 'kopira' folk pjevačicu Jelenu Karleušu, što od odjeće i modnih dodataka pa do frizure, a sada se situacija obrnula

Provokativne fotografije su već uobičajena pojava na Instagram profilu srpske pjevačice Jelene Karleuše (43) koja za svoje godine neupitno izgleda fantastično.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, ovaj puta se našla na meti mnogih kritičara zbog seksepilnije fotografije od njezinih uobičajenih. Naime, na tijelo je obukla samo minijaturni bikini čija tkanina jedva prekriva intimne dijelove pjevačice.

Fotografijom je Karleuša u samo nekoliko sati sakupila preko 72.000 lajkova i 800 komentara svojih pratitelja i obožavatelja.

Kako doznajemo, riječ je o modelu 'Chanel Spring 1996 Runway Micro Bikini' čiju je cijenu gotovo nemoguće naći na internetu. Kako pišu strani mediji poput W Magazine, taj je bikini navodno moguće samo iznajmiti.

Isti je Chanel bikini 2019. godine obukla je i Kim Kardashian (41) koja se posljednjih godina našla na meti kritika Karleušinih obožavatelja jer je neprestano navodno 'kopirala' outfite srpske pjevačice.

Najčitaniji članci