Show

Komentari 30

Karleušine kćeri imaju 11 i 12 godina, a zbog 'Zvezda granda' im šalju prijetnje na Instagramu

Karleušine kćeri imaju 11 i 12 godina, a zbog 'Zvezda granda' im šalju prijetnje na Instagramu

Nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz srpskog glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda', maloljetne kćerke Jelene Karleuše masovno su na društvenim mrežama počele dobivati gnjusne prijetnje i uvrede

Ne obazirući se na to da su kćeri Jelene Karleuše (42), Atina Tošić (12) i Nika Tošić (11) tek malene djevojčice, mnogi komentatori se nisu ustručavali komentirati obiteljske fotografije nazivajući Karleušu, Atinu i Niku pogrdnim imenima, prijetiti djeci i vrijeđati ih.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhvaćena nespremna

Broj ovih negativnih komentara bio toliko velik da je Jelena morala ograničiti mogućnost komentiranja njezinih fotografija s djevojčicama. S druge strane, mnogi su zgroženi tim gnjusnim komentarima te su pružili Jeleni poruke podrške.

Javnost već danima bruji o diskvalifikaciji Vanje Knežević, iznose razna mišljenja, komentiraju društvene mreže pa čak i vrijeđaju obje strane.

Naime, nakon što je na svome Instagram Storyju podijelila objavu njezinog obožavatelja koji vrijeđa Karleušu, Vanja je diskvalificirana iz natjecanja 'Zvezde Granda' odlukom produkcije. Podijeljenu objavu je smislio jedan od njezinih obožavatelja nakon oštrih kritika koje je Vanja dobila od Karleuše, kako i ostatka žirija.

- Koliko nepravde treba da mi pojedini ljudi nanesu da bi opravdali svoje postupke? Koliko laži će izmisliti o meni? Koliko sam im nebitna, pa stalno pišu o meni. Pišu da sam nešto podržala, odobrila... Hajde, molim vas, pošaljite mi taj komentar, taj story, u kojem je Vanja Knežević napisala da taj sadržaj odobrava. Na kraju krajeva, taj sadržaj kipti sa svih strana, to može svatko vidjeti - napisala je Vanja na svom Instagramu.

Karleuša je poznata po svome oštrom stavu te 'zadnjoj riječi' koju uglavnom u bilo kakvim javnim raspravama ima. Dosljedna je ostala i u situaciji s Vanjom.

- Dosta više bagro s lažima. Natjecateljica je diskvalificirana jer je objavljivala da žiriju treba bokserom razbiti glavu! Kakav je to način? Ajde sada svaki nebitni k***** da sebe napravi poznatog ovako??? Ako imaš psihičkih problema nisi za natjecanje nego za liječenje! Svatko tko podržava ovakve buda** neka pu** k****. Mr* u svoje selo pa izigravajte žrtvu - napisala je na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: natjecateljica o svome iskustvu u natjecanju 'Zvezde Granda'

Nakon niza Vanjinih objava poslije diskvalifikacije, Karleuša je rekla kako će podnijeti prijavu protiv Vanje jer se osjeća ugroženo, a sudeći po Vanjinoj objavi, Karleuša nije ostala samo na riječima.

Vanjini simpatizeri nisu se ustručavali vrijeđati Karleušine kćeri ni na koji način. 

'Dabogda ti se, Jelena, na djeci vratila svaka Vanjina suza', 'Polako, imaš 12 godina, ku..a na majku', 'Reci mami da je ku..a', 'Liči na mamu prije operacija, a ona komentira tuđu djecu, umjesto da se pozabavi svojom' – samo su neki od gnjusnih komentara na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci