Show

Komentari 10

Karmela Vukov-Colić oduševila je fotkom iz mladosti: 'Svašta nađeš kad kopaš po ladicama'

Karmela Vukov-Colić oduševila je fotkom iz mladosti: 'Svašta nađeš kad kopaš po ladicama'

Karmela je nedavno posjetila Maldive sa sinom Noom i kćeri Reom, a s puta se vratila prepuna pozitivinih dojmova, jer kako kaže, u Maldive se apsolutno zaljubila

Voditeljica Karmela Vukov-Colić (53) prisjetila se na društvenim mrežama fotografije iz mlađih dana, a zanosni osmijeh i bujnu crnu kosu pokazala je i pratiteljima.

-Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš.  Zaključak: 1. Mladost je divna. 2. Fali mi ona Linea exclusive. 3. Ovako mogu opet izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene -  napisala je voditeljica pored fotografije.

U komentarima se vrlo brzo javila i Barbara Kolar te joj kratko poručila što misli o njenom današnjem izgledu.

- A daaaaj ne zezaj. Divna si bila i ostala - napisala je. Jednako tako i ostali pratitelji pridružili su se komplimentima voditeljici.

Karmela je nedavno posjetila Maldive sa sinom Noom i kćeri Reom, a s puta se vratila prepuna pozitivnih dojmova.

- Mi smo se u Maldive apsolutno zaljubili! Ne one izolirane, zatvorene u hotelski kompleks, već one pune širokih osmijeha, mahanja u prolazu, ulica na kojima se lokve nakon kiše začas zatrpaju s nekoliko tački pijeska, a momci zaduženi za vodene sportove navečer se čarolijom promaknu u lokalni band - otkrila je voditeljica u razgovoru za Večernji list.

Najčitaniji članci