Obavijesti

Show

Komentari 3

'Kasnila je i svađala se, a sada je ponovo dobila ulogu u seriji'

'Kasnila je i svađala se,  a sada je ponovo dobila ulogu u seriji'
16

Do sada se oko 'reuniona' dvoumila iz niza razloga, između ostalog jer je 2015. oboljela od raka dojke. No iako je posljednja pristala na suradnju i snimanje nastavaka, obožavatelji su razgaljeni jer će ekipa biti na okupu

VIDEO

Glumica Shannen Doherty (48), koja se proslavila devedesetih ulogom Brende Walsh u seriji 'Beverly Hills, 90210' ipak će se pridružiti ponovnom okupljanju i novom snimanju te, već kultne, serije.

Do sada se oko 'reuniona' dvoumila iz niza razloga, između ostalog jer je 2015. oboljela od raka dojke, bolesti radi koje je prošla mastektomiju, kemoterapiju i zračenje, a sada je, kaže ona, u remisiji.

Nije još jasno kako su producenti zamislili nastavak serijala koji je završio prije 19 godina u desetoj sezoni, a Shannon je u njoj započela karijeru sa samo 19 godina. No, jasno je da će se pridružiti svojim kolegama Jasonu Priestleyju (49), Ianu Zieringu (55), Tori Spelling (45), Jennie Garth (47), Gabrielle Carteris (58) i Brianu Austinu Greenu (45) u novim avanturama.

Najtragičnije je što sa njima neće biti 'zločesti dečko' serije, Dylan, za kojem su uzdisale sve djevojke devedesetih, jer je glumac Luke Perry preminuo u ožujku ove godine, u 53. godini života, od moždanog udara.

Velik je to udarac za ekipu osobno, jer su svi bili prijatelji, ali i za zaplet jer je Dylan sačinjavao kostur dramaturške strukture teen-sapunice koja se na svoj način devedesetih uspjela baviti i tabu temama poput silovanja, antisemitizma, rasizma, homofobije, HIV-a, anoreksije, samoubojstva.

Dok je Perry bio 'zločesti' dečko na malim ekranima, Doherty je u to doba imala imidž 'zločeste' djevojke na setu. To su, s vremenom, potvrdili  i producenti te redatelji.

- Kasnila je neviđeno i bila potpuno nonšalantna oko toga. Svađala se sa svima - rekao je sada pokojni producent Aaron Spelling, a kolegica Jennie Garth jednom je prilikom priznala kako su si dvije djevojke 'skoro počupale oči na setu'.

JustJared

- Da, kriva sam, ali ne zato jer sam po prirodi takva, nego je to bila kombinacija neiskustva, mladosti, strahova i nesigurnosti te razmaženosti. Dopustite da ljudi rastu i mijenjaju se - rekla je Doherty godinama kasnije.

24sata

Obožavatelji, čak i oni koji nisu bili rođeni kada je originalna serija emitirana, oduševljeni su vijestima i na društvenim se mrežama debatira o 'smjeru' u kojem bi dugo iščekivana serija mogla krenuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane