Obavijesti

Show

Komentari 4

Kate Middleton je obožavala kreacije preminule dizajnerice

Kate Middleton je obožavala kreacije preminule dizajnerice
9

Kate Spade se jučer objesila u svom stanu u New Yorku, a pronašla ju je spremačica, tvrde američki mediji. Dodaju kako je patila od depresije jer se njezin muž htio razvod

VIDEO

Jako nam je teško. Ne mogu sada, jednostavno ne mogu, rekla je sestra pokojne dizajnerice Kate Spade, producentica Eve Brosnahan. Kate je jučer u stanu u New Yorku pronašla spremačica, a američki dnevni list The New York Times tvrdi kako se objesila. 

Elle Fashion NEXT Runway - New York Fashion Week

Dizajnerica je postala poznata devedesetih godina uglavnom zbog kolekcije ženskih torbica. Iza sebe je ostavila muža, poduzetnika Andyja Spadea (49), koji joj je pomogao utemeljiti njezin modni brend, te kćer Frances (13). Policija u New Yorku je u službenoj izjavi otkrila da Kate nije disala kad su došli u njezin stan. 

Kate Spade arrives at the Council of Fashion Designers of America awards in New York

Američki portal TMZ tvrdi kako je dizajnerica posljednjih dana života bila jako depresivna jer je njezin muž tražio razvod braka. Dodaje kako se Andy odselio iz zajedničkog stana što je Kate 'gurnulo preko ruba'. Dizajnerica je ostavila oproštajno pismo u kojem je napisala kćeri da ne krivi sebe zbog njezine smrti te napomenula da muž zna zašto je počinila samoubojstvo, tvrdi američki Page Six.

Spade je s modnim dodacima izgradila 'pravo carstvo', a njene su torbice 'osvojile brojne žene diljem svijeta te su postale statusni simbol, ali i znak 'zrelog', izgrađenog stila. Urednica Voguea Anna Wintour (68) odala je počast pokojnoj Kate. 

PA/Pixsell

- Spade je imala nevjerojatan dar da shvati što žene diljem svijeta žele nositi, prije nego to one same znaju. A to je ono što dizajnera čini odličnim dizajnerom - istaknula je Wintour. 

Dizajnerica je brend 'Kate Spade' zajedno s mužem lansirala početkom 1993. Budući da im je posao od početka išao dobro, veći dio tvrtke su 1999. prodali kompaniji Neiman Marcus Group. Nekoliko godina kasnije, 2006., par je prodao i preostali udio u tvrtki. 

Royal Visit to Canada - Day Two

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (36) jedna je od javnih ličnosti koja je značajno pridonijela popularizaciji pokojne dizajnerice, pa ju se često tijekom godina moglo vidjeti u njenoj odjeći. Najpamtljivija je ostala haljina sa ružičastim uzorkom koju je vojvotkinja nosila u rujnu 2016.

Royal Wedding

Vojvotkinja sestra Pippa Middleton (34) također je veliki fan dizajnerice. Pippa je u Kateinoj haljini viđena i na medenom mjesecu kad je s mužem, menadžerom i vozačem automobilskih utrka Jamesom Matthewsom (42) šetala Sidneyem u svibnju prošle godinePjevačica Taylor Swift (28) voli 'Kate Spade' brend, i kroz godine je nosila više njezinih odjevnih kombinacija, kao i torbica.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo