Obavijesti

Show

Komentari 12

Katherine kao Meghan: Hoće li joj ona biti dostojna zamjena?

Katherine kao Meghan: Hoće li joj ona biti dostojna zamjena?
8

Odlazak Meghan iz serije Suits je bio logičan s obzirom na to da je sada dio kraljevske obitelji, a kao pojačanje filmskoj ekipi dolazi jedna od najseksepilnijih glumica Hollywooda...

VIDEO

Katherine Heigl (39) će se pridružiti stalnoj glumačkoj postavi serije 'Suits', objavila je na svom Instagram profilu, a prenosi Independent. Bivša zvijezda Uvoda u anatomiju dolazi kao pojačanje nakon što je Meghan Markle (36) postala vojvotkinja od Sussexa i oprostila se od glumačkog svijeta. Osim Meghan, seriju je napustio i glumac Patrick J Adams (35) koji je glumio odvjetnika 'Mikea'.

 

Objavu dijeli suits_usa (@suits_usa)

Nova odvjetnica je odvažna i drska

Katherine će u novoj sezoni serije glumiti drsku odvjetnicu Samanthu Wheeler.

- Ona se nikad ne ispričava ako to iskreno ne misli. Nju nitko ne može ignorirati. Ona je snažna žena i ona zna koliko vrijedi. Ima srce i dušu i dat će vam oboje ako zaslužite - napisala je Katherine.

Katherine Heigl se proslavila ulogom dr. Isabel Izzie Stevens u seriji Uvod u anatomiju za koju je dobila i nagradu Emmy. Nakon toga je glumila u brojnim komedijama poput 'Zalomilo se', 'Gola istina', 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta'... Godinama su je časopisi svrstavali u sam vrh najseksepilnijih glumica Hollywooda.

Profimedia

Meghan i Patrick su se oprostili od serije

Meghan Markle, koja se udala u svibnju za princa Harryja, se pojavila u finalnoj epizodi serije Suits u travnju. Glumica je asistenticu u odvjetničkom uredu Rachel Zane koja je bila u vezi s odvjetnikom Mikeom Rossom. Rachel i Mike se u zadnjoj sezoni i vjenčaju, na radost brojnih obožavatelja.

Odlazak Meghan iz serije je bio logičan s obzirom na to da je sada dio kraljevske obitelji, ali mnogi su se rastužili kad su čuli da i 'Mike' odlazi iz serije. Patrick je pojasnio da je odlučio napraviti pauzu od užurbanog života i da se želi posvetiti privatnom životu.

Uživali su u posljednjim epizodama

- Nakon sedam sezona i osam godina rada daleko od kuće, i daleko od moje supruge, osjetio sam preveliki pritisak. Razmišljao sam o odlasku još u šestoj sezoni. Nisam znao kako će se razvijati moj lik nakon što je završio u zatvoru. Na kraju sam zadovoljan kako je ispala sedma sezona - rekao je Patrick za magazin Hollywood Reporter.

- Meghan ima sad taj cijeli novi ludi život koji tek počinje. Ja i Meghan smo bili najbliži na setu jer smo bili najmlađi. Imali smo najmanje iskustva. Skupa smo odrasli na setu. Znali smo da je došao kraj, ali nismo pričali o tome. Nekako je sve došlo prirodno. Zbog toga smo najviše uživali u posljednjim epizodama. Znali smo da su nam to zadnji dani zajedno. Posljednje scene su zaista bile emotivne. Toliko smo uživali i smijali se. Čak i kad smo imali loše dane i kad smo bili frustrirani, na kraju dana bi se smijali - ispričao je Patrick.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...