Obavijesti

Show

Komentari 1

Katy Perry nastupa na MTV EMA 2013. u Amsterdamu

Katy Perry nastupa na MTV EMA 2013. u Amsterdamu
1

Dodjela “2013 MTV EMA” prenosit će se uživo u nedjelju 10. studenog u 21.00 iz dvorane Ziggo Dome u Amsterdamu. Fanovi mogu glasati i za Best Adria Act

VIDEO

Katy Perry je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti na dodjeli “2013 MTV EMA”, najvećem svjetskom glazbenom događaju, i uživo izvesti njezin novi singl “Unconditionally”. Kao specijalni gost pojavit će se i legenda komedije Will Ferrell, zvijezda novog filma Anchorman 2: The Legend Continues: On će izvještavati sa raznih lokacija iz Amsterdama u stilu Rona Burgundyja, lika koji tumači u filmu Anchorman. 

Dodjela “2013 MTV EMA” prenosit će se uživo u nedjelju 10. studenog u 21.00 iz dvorane Ziggo Dome u Amsterdamu. 

- Vrlo sam uzbuđena zbog povratka na EMA pozornicu! Pripremit ću poseban nastup za tu priliku i izvest ću potpuno novu pjesmu s albuma PRISM koju djelimo s fanovima širom svijeta 10. studenog - rekla je Katy Perry.

Trostrukoj dobitnici nagrade EMA Katy Perry pozornica dodjele EMA nije strana: bila je voditeljica showa 2008. i 2009. godine, nastupila je 2008. i 2010., a 2011. je bila prezenterica. Njezin novi željno očekivani album PRISM pojavit će se 22. listopada i na njemu će se naći hit singl “Roar”, koji je osvojio mnoge top liste širom svijeta i nastavlja postavljati rekorde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditelj Ron Burgundy (Will Ferrell) donijt će svoj urnebesni humor u Amsterdam, javljajući se sa različitih poznatih gradskih lokaliteta tijekom svečanosti dodjele. 

Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode na popisu nominiranih za “2013 MTV EMA” s po pet nominacija, dok se Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke natječu za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dvije nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea. MTV će naknadno najaviti ostale izvođače i prezentere na dodjeli EMA.

MTV EMA je MTV-jeva svjetska proslava najvećih glazbenih zvijezda koja odaje priznanje izvođačima sa svih strana svijeta i iz svih žanrova i spaja sve muzičke fanove u jedinstvenom iskustvu u tjednim koji prethode svečanosti dodjele. Fanovi mogu glasati za sve EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, na stranici www.mtvema.com.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju