Obavijesti

Show

Komentari 5

Kawasaki 3p: Na Doru su nas zvali samo da radimo ekscese

Kawasaki 3p: Na Doru su nas zvali samo da radimo ekscese
4

Zagrebački bend svoju više od dva desetljeća dugu karijeru proslavit će velikim koncertom u Domu sportova. U studiju 24 sata, dečki iz benda otkrivaju što fanovu mogu očekivati 25. ožujka

VIDEO

Kawasaki 3p iza sebe imaju tri albuma, stotine odsviranih koncerata, nastup na Dori i dva Porina za album godine. Svoju 24 godine dugu karijeru okrunit će velikim koncertom u Domu sportova. 

Na koncertu će zasvirati pjesme sa svog prvijenca 'Kawasaki 3p', drugog albuma 'Idu bugari' te  'Goli zbog pasa' iz 2015. godine. 

U studiju 24sata, članovi grupe progovorili su o svojim počecima te će otkriti što fanovi mogu očekivati 25. ožujka u Domu sportova. 

Razgovor s članovima benda uživo pratite ovdje: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kawasaki 3P: Otpuhat ćemo Dom sportova, koncert će biti spektakl Voditeljica: Ana Dasović

Posted by 24sata on 15. veljače 2017

 

Prije no što je postao dio benda, 'zagrebačke barabe Kawasaki 3p' trubač Igor Pavlica gledao je uživo na koncertima u klubovima poput 'starog' Krivog puta u kakvima su često svirali na početku karijere. Iako ih je nastup na Dori 2003. godine proslavio, od tada se nije puno promijenilo, slažu se dečki.

- Sve je isto kao i na početku, i dalje smo barabe, osim što puno više vježbamo da bismo ostali u formi - objasnio je pjevač i trubač Demirel Pašalić. Dečki su se pohvalili da je ovo prvi put da 'brass sekcija benda' sama daje intervju. 

Veliki koncert u Domu sportova, kažu, bazirat će, kažu, na zdravoj svirci, a ne na spektaklu. 

- Svirat ćemo sve, bit će to najduža set lista koju smo ikad imali - otkrivaju te dodaju da su za fanove pripremili iznenađenje koje će skrivati sve do koncerta. 

Osim Doma sportova, dečki spremaju i 'skriveni koncert' na za sada nepoznatoj lokaciji. Na svojoj Facebook stranici imaju nagradnu igru, a dobitniku i njegovoj 'ekipi' zasvirat će Kawasaki 3p u 'intimnijoj' atmosferi. 

Jedan od najdražih trenutaka od osnutka benda im je sviranje na INmusic festivalu 2016. godine, kada su zasvirali umjesto Skunk Anansie na glavnoj pozornici. Dečki su odradili svirku bez tonske probe, jer su se pripremali za manju pozornicu. 

Osim vizualnim aspektom i glazbom, Kawasaki 3p je privukao pozornost i zbog svog imena, a kako je do njega došlo, iskreno je otkrio Demirel. 

- Tomfa i ja smo ležali na travi, nakon što smo uzeli trip. U jednom trenutku prošao je kraj nas Kawasaki motocikl i tada nam je palo na pamet ime Kawasaki 'trip'- rekao je. 

Dečki su progovorili i o već legendarnom nastupu na Dori. 

- Bilo je to jako zanimljivo, odabrali su nas zbog ekscesa, zbog ničeg drugog. Cijelo vrijeme su bili u stanju pripravnosti ako napravimo neko s*anje, to sam kasnije saznao. Bio je to diverzantski potez. Mi se Dore uopće se sjećamo, nama je cijelo to putovanje bilo kao maturalac - rekao je. 

Od njihovog posljednjeg albuma prošlo je više od dvije godine, no na jesen kreću 'u akciju'. 

- Nakon ljetne turneje, spremni smo se baciti na posao, već imamo skice - otkrivaju dečki koji će, osim u hrvatskim gradovima, nastupati i u inozemstvu, čemu se jako vesele.

- Bit će smiješno kada ćemo prevoditi riječi svojih najvećih hitova, kao na primjer 'little dog fuck me' - rekao je Demirel.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje