Obavijesti

Show

Komentari 1

Kawasaki3P: Galamom ćemo uništiti i konje na Hipodromu

Kawasaki3P: Galamom ćemo uništiti i konje  na Hipodromu
1

LJETO U MUZEJU SUVREMENE UMJETNOSTI Kawasaki 3P su u 22 godine postojanja konačno uspjeli snimiti treći album, a uskoro će ga predstaviti publici

VIDEO

Uoči početka Ljeta u Muzeju suvremene umjetnosti, Bare s Majkama zvuči “ubitačno”, a Kawasaki3P obećava tako žestoku svirku da im je unaprijed žao konja na Hipodromu.

Članovi Kawasakija, koji u petak otvara festival u Muzeju suvremene umjetnosti, obećali su pjesme sa sva tri albuma.

- Čisto slučajno smo konačno snimili novi album. Falilo nam je pjesama za koncerte pa smo morali nešto snimiti. Sad ih za koncerte imamo i viška - spremno su odgovorili dečki iz benda. Ljetom u MSU oduševljeni su i počašćeni što ga otvaraju žestokim nastupom.

- Konji će nam u petak biti više na nemilosti nego na milosti. - rekao nam je frontmen Tomfa. U subotu nastupa Bare s Majkama, i on planira širu okolicu muzeja uništiti decibelima.

- Imam mladu ekipu željnu svirke. Zaželio sam se žestokog rocka i povratka korijenima. Koncert će biti točno to, 100-postotni rock - rekao je Bare. Svake sljedeće subote Novim Zagrebom će protutnjati jedna od glazbenih legendi s ovih prostora. Prvo Zabranjeno pušenje, koji su upravo snimili spot za pjesmu “Tri kile, tri godine”, sarkastičnu kritiku politike, privatizacijskog kriminala i odnosa prema marihuani. Seji je do koncerta jako stalo i jedva ga čeka i pritom se zafrkava.

- Bit će nam prvi put da nastupamo na krovu, poput U2 ili Beatlesa. Dobra je to stvar. Ako im se koncert ne svidi, posjetitelji se mogu diviti pogledu- rekao je frontmen Zabranjenog pušenja. Poslije njih slijede Zoran Predin s Lačnim Franzom, Edo Maajka, Laibach i Električni orgazam.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...