Obavijesti

Show

Komentari 11

Kći Demi Moore pozirala je u donjem rublju: 'Tu si ista mama'

Kći Demi Moore pozirala je u donjem rublju: 'Tu si ista mama'
11

Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne, pojasnila je nedavno Rumer Deminu ovisnost o Ashtonu

VIDEO

Najstarija kći američke glumice Demi Moore (57) i glumca Brucea Willisa (65), Rumer Willis (32), na svom Instagram profilu je čestitala rođendan brendu starlete Kim Kardashian West (39). Pozirala je u njenoj liniji donjeg rublja, a pored nje je stajala 'kartonska' Kim. 

POGLEDAJTE VIDEO: Demi oduševljena haljinom za svadbu 

Pokretanje videa...

00:30

- Sretan rođendan, Skims! Hvala cijeloj ekipi i hvala divnoj Kim što me uključila u sve ovo. Draga moja, ti si dragulj - bile su riječi koje je članici poznate reality obitelji uputila Rumer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U komentarima su se nizale pohvale na račun njezina izgleda. Tvrdili su kako je ljepotica, a da najveću pozornost privlači upravo to što je prirodna. S obzirom na to da Kim u toj kolekciji promovira i steznike, pratitelji su Rumer pisali kako joj to ne treba. Bilo je i onih koji su primijetili veliku sličnost između mlade Demi i njezine kćeri. 

- Imaš istu kosu kao majka, a i lice. Baš puno sličite. Da nisam vidjela o čijem se profilu radi, zasigurno bih pomislila da je to neka njena starija fotografija - istaknuli su pratitelji. 

Rumer je prošle godine ispričala kako ona i njezine mlađe sestre Tallulah (26) i Scout (29) tri godine nisu razgovarale sa svojom mamom usred njezinog braka s glumcem Ashtonom Kutcherom (42).

Dodala je da se ponašala kao posrednik između svojih sestara i njihove mame. Naime, to se dogodilo u razdoblju kada su Demi i Ashton imali krizu u braku. Željeli su dobiti dijete, međutim, sve je završilo pobačajem, zbog čega su imali teško razdoblje. Demi se jako teško oporavila.

- Bila sam ljuta, pogotovo na Ashtona. Imala sam osjećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, neka joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos - rekla je Rumer i nastavila: 

- I onda sam odlučila. Prihvatit ću svoju mamu takva kakva je, jer u suprotnom ostatak obitelji neće pričati sa mnom.

I sama Demi je priznala kako je bila 'ovisna' o Ashtonu.

Twitter
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom