Show

Komentari 26

Kći glumačkog para odgovorno izašla u šetnju s maskom, ali ne i s grudnjakom: 'Sve ti se vidi'

Kći glumačkog para odgovorno izašla u šetnju s maskom, ali ne i s grudnjakom: 'Sve ti se vidi'

Na svojim fotografijama nerijetko prikupi desetke tisuća lajkova, koje ipak ne pričaju cijelu priču o njoj, budući da u opisu profila stoji citat da je puno više od samih fotografija

Delilah Bella Hamlin (22), influencerica i model, kćer je slavnog glumačkog para Lise Rinne (57) i Harryja Hamlina (69).

Osim manekenstvom, bavi se i glazbom, a pojavljivala se i u TV showu "The Real Housewives of Beverly Hills", u kojemu je njezina majka jedna od glavnih zvijezda.

Na svom Instagram profilu prikupila je vrtoglavih 1,3 milijuna pratitelja, kojima se često prikazuje u provokativnim pozama. 

S izuzetnim samopouzdanjem i #idontcare ( 'boli me briga') stavom, osvojila je pažnju mnogih ljudi koji je prate. 

Na svojim fotografijama nerijetko prikupi desetke tisuća lajkova, koje, iako su u centru pažnje njenog profila, ipak ne pričaju cijelu priču o njoj, budući da u opisu njenog profila stoji citat da je puno više od samih fotografija. 

Atraktivna Delilah zna skrenuti pozornost na sebe čak i kad ide u običnu šetnju, a tako je bilo i ovih dana - naime, na ulicama Los Angelesa snimljena je sa zaštitnom maskom na licu, u vojničkim hlačama i topu ispod kojega nije nosila grudnjak. Naoko ležeran outfit upotpunila je štiklama, a svime se, naravno, pohvalila i na Instagramu.

Delilah Belle već je neko vrijeme u sretnoj vezi sa zvijezdom reality showa "Love Island", 25-godišnjim modelom iz Londona Eyalom Bookerom. Iako je trenutačno u dobroj životnoj fazi, kći poznatog glumačkog para prije dvije godine priznala je kako je dvaput završila u bolnici zbog problema s anksioznošću i depresijom.

- Počela sam privlačiti negativne ljude u svoj život jer su mi i vlastite misli bile negativne. Ostala sam zarobljena u vrlo nezdravoj vezi koja me gurnula preko ruba. Nisam mogla pobjeći jer sam mislila da ne zaslužujem bolje. Danas sa sigurnošću mogu reći da je rehabilitacija bila najbolja stvar koja mi se desila - rekla je tad Delilah.