Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Kći Ivana Perišića (4) krenula u avanture: 'Manu je školarka'

Djevojčica je ovoga ljeta proslavila svoj četvrti rođendan samo nekoliko dana nakon vjenčanja Ivanovog kolege i prijatelja Vedrana Ćorluke i njegove odabranice Franke...

Foto: Privatni album

Kći Ivana Perišića (29) i njegove supruge Josipe (30), malena Manuela (4) već kreće u svoje prve (pred)školske avanture. 

- Manu je školarka - pohvalila se Josipa na društvenoj mreži, a prijateljica i pjevačica u usponu Franka Batelić (26) poželjela je malenoj sreću. 

Foto: Privatni album

Djevojčica je ovoga ljeta proslavila svoj četvrti rođendan samo nekoliko dana nakon vjenčanja Ivanovog kolege i prijatelja Vedrana Ćorluke (32) i njegove odabranice Franke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F&V.. just ❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Uz Manuelu, par ima i sina Leonarda (5). Djeca su već poznata javnosti jer roditelji često na društvenim mrežama objavljuju njihove zgode i nezgode. Dok je trajalo svjetsko prvenstvo, za svoga oca su vatreno navijali te su obukli dres s očevim imenom i zagrljeno gledali utakmicu. 

Uz vjerno navijanje i gledanje očevih utakmica, Perišićevi su se na društvenim mrežama pohvalili da Leo i Manu često znaju pokazati da imaju talenta za ples. 

Foto: Instagram

Leonardo ima talenta i za nogomet. 

- Samo prečke i stative. Nema gola. Isti ćaća - našalio se Perišić jednom prilikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram vs reality 🤪🇭🇷❤️#ljubav

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Ivan i Josipa su se upoznali upravo u školskim klupama. Nogometaš se u svoju sadašnju suprugu zaljubio u trećem razredu srednje škole kada su sjedili zajedno u klupi. Vjenčali su se u tajnosti u Splitu prije šest godina, a trenutno žive u Italiji gdje Ivan igra za Inter Milano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+3 ⚪️⚽️ @inter #L #BilaBojaJeBoja

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Naši partneri pišu
Message