Show

Komentari 187

Kći tajkuna Lucija Šarić dobila Rolex i BMW za rođendan: 'Što mislite tko mi je kupio to sve?'

Kći tajkuna Lucija Šarić dobila Rolex i BMW za rođendan: 'Što mislite tko mi je kupio to sve?'

Prošle godine Lucija je otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutno ima dva salona, a planira napraviti i edukacijski centar

Lucija Šarić (26), koju gledatelji znaju po sudjelovanju u showu 'Život na vagi' pohvalila se poklonima za svoj rođendan. Naime, za rođendan je dobila skupocjeni BMW i Rolex. 

- Srce ko kuća danas - napisala je na storiju uz fotografiju novom BMW-a.

- I on je došao - pisalo je na idućem storiju uz fotografiju novog Rolex-a.

Za kraj je upitala svoje pratitelje što misle tko joj je kupio ove skupocjene poslove, a onda otkrila da si je sve priušila sama.

- Preponosna na sebe - napisala je.

Podsjetimo, Lucija je prošle godine, prije drugog pandemijskog vala, otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutno ima dva salona, a planira napraviti i edukacijski centar. Uz to privodi kraju i posljednju godinu na diplomskom studiju.

- Smatram da je ženama teže biti u biznisu zbog brojnih faktora. Od žene se još očekuje i da odvoji vrijeme za nokte, frizure, ali i kućanske poslove, kuhanje... No, osobno se ne susrećem s predrasudama s obzirom na to da sam jako fokusirana na posao pa shodno tome možda i ne čujem neke komentare - priča Lucija tada za Story.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA