Show

Komentari 31

Kći Tomislava Ivčića sjetila se tate: 'Srcu mome tiha patnja...'

Kći Tomislava Ivčića sjetila se tate: 'Srcu mome tiha patnja...'

Imala si predivnog tatu i sigurno je na boljem mjestu, samo je jedan od mnogih komentara podrške Izabelinih pratitelja na društvenim mrežama

Kći nikad prežaljenog zadarskoga glazbenika Tomislava Ivčića, Izabela Vrtar prisjetila se svog oca na 26. godišnjicu njegove smrti i posvetila mu emotivnu objavu kojom je raznježila svoje pratitelje. 

- Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj - napisala je Izabela na društvenim mrežama podsjetivši na pjesmu 'Crna ženo'. Ivičić je preminuo na današnji dan 1993. godine u tragičnoj prometnoj nesreći, a osim njega, u nesreći je poginulo još troje ljudi.

Ivčićeva se kći redovito sjeti prerano preminulog oca. 

- Imala si predivnog tatu i sigurno je na boljem mjestu - samo je jedan od mnogih komentara podrške Izabelinih pratitelja na Instagramu.

Za vrijeme bogate karijere napisao je više od 200 pjesama i izdao 23 albuma koji su se prodali u više od dva i pol milijuna primjeraka. Njegove pjesme bile su spoj novijeg popa i tradicionalnog dalmatinskog izričaja, a njegovi hitovi 'žive' sve do danas. 

Osim u Zadru gdje ulica nosi njegovo ime, od 2015. godine park u zagrebačkoj Trnavi dobio je ime po Tomislavu Ivčiću.

Tata već godinama ima svoju ulicu u Zadru, blizu rodne kuće. Ima i nekoliko spomen-obilježja u Dalmaciji, ali ovo je prvi put da ima i park. Najveći dio svojeg života proveo je ovdje u Trnavi. Nakon što se vjenčao s mamom, doselio se u kuću kod punice i punca te nikad nije ni pomišljao da odemo iz kvarta - rekla je nedavno Izabela. 

Osim nje, Ivčić je iza sebe ostavio i suprugu Slavicu, kćer Kristinu i sina Ivana.

Pratite nas na našem Instagram profilu

PRINC GEORGE POKAZAO OŠTRU STRANU: Ružnim riječima uvrijedio svoju mamu, Kate Middleton?

Najčitaniji članci