Obavijesti

Show

Komentari 15

Keanu živi skromno, a 'težak' je čak 2,2 milijarde kuna: Pomaže beskućnicima, koristi podzemnu

Keanu živi skromno, a 'težak' je čak 2,2 milijarde kuna: Pomaže beskućnicima, koristi podzemnu
8

'Čak i kad je suočena s tragedijom, snažna osoba može napredovati. Što god da se događa u tvom životu, ti to možeš nadići. Život je vrijedan življenja', rekao je svojedobno Keanu nakon što mu je život priredio pakao

VIDEO

Holivudski glumac Keanu Reeves u životu je doživio razne nedaće, ali je iz svake izašao uzdignute glave i s još većom voljom za činiti dobra djela. Iako ima milijune i dalje je prizemljen, druži se s beskućnicima, nikad mu nije teško pomoći slučajnom prolazniku... Fanovi su ga prozvali najplemenitijom slavnom osobom, a danas slavi 57. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:13

Rođen je u Bejrutu, majka Patricija bavila se dizajniranjem kostima, a tata Samuel bio je geolog, ali i ovisnik o heroinu pa je Reevesa napustio kad je imao svega tri godine. Majka se tri puta udavala iza toga pa je Keanu u djetinjstvu živio u Sydneyu, New Yorku i Torontu.

Imao je devet godina kad je u kazalištu oborio publiku, a onda su uslijedile i ponude za snimanje reklama. Prva bitna uloga bila je u filmovima 'Na obali rijeke', 'Moj privatni Idaho”, a proslavio ga je 1994. film 'Brzina'. Bilo je to ništa naspram onog što je uslijedilo pet godina kasnije kad je dobio ulogu u trilogiji 'Matrix', koja je osvojila četiri Oscara.

2017 Sundance Film Festival

Bio je fantastičan u ulozi plaćenog ubojice Johna Wicka, čiji četvrti nastavak izlazi u proljeće iduće godine. Smatra se da je 'težak' više od 360 milijuna dolara, što je oko 2,2 milijardi kuna, ali on i dalje koristi javni prijevoz, ne živi u raskošnoj vili, nema čuvare koji hodaju uz njega cijeli dan... A evo i zašto. 

"Side by Side" Screening Arrivals - New York City

Dok su mu na poslovnom planu cvjetale ruže, privatni život nije ga mazio. Njegov prijatelj se predozirao mlad i s time se nikad nije pomirio. Činilo se kako sve ima smisla kad je pronašao djevojku Jennifer Syme, koja je nakon nekoliko mjeseci poznanstva ostala trudna.

Nažalost, u osmom mjesecu trudnoće izgubila je bebu, zbog čega su se razišli, ali ostali u dobrim odnosima. Jennifer je gubitak djeteta uništio pa je stalno izlazila, pila i drogirala se, da bi na kraju poginula u prometnoj nesreći godinu i pol dana nakon što je izgubila bebu.  

To je dotuklo Keanua, ali onda je odlučio da se neće samosažalijevati već živjeti. Veliki je humanitarac i uvijek rado pomogne. Odustane od velike plaće da bi drugi glumci dobili novac, pomaže financijski ljudima na setu, onima koje slučajno po putu upozna... Tužne ljudske priče ga diraju jer je i sam prošao pakao pa takvima uvijek rado pomogne bez da se to od njega traži. 

Skromni glumac opet oduševio fanove: 'Ti si jedina holivudska zvijezda koja sama tegli stvari'
Skromni glumac opet oduševio fanove: 'Ti si jedina holivudska zvijezda koja sama tegli stvari'

Iako desetljećima nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima i nije pokazivao da ga neka žena privlači toliko da s njom prošeće crvenim tepihom u 35 godina karijere, to se promijenilo krajem 2019. kada je poznati glumac došao sa svojom djevojkom držeći je za ruke. Radi se o poslovnoj suradnici Alexandri Grant (48), s kojom je šetao Muzejom moderne umjetnosti u Los Angelesu. Da nemaju ništa skrivati dokazali su i veselo pozirajući fotoreporterima i nisu se odvajali jedno od drugog. 

- Zaslužuješ sve najbolje u životu. Ne samo zbog toga što si sve prošao već zbog toga kakva si osoba nakon svega toga bio i ostao - pišu pratitelji na društvenim mrežama. 

2019 LACMA Art + Film Gala

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu