Obavijesti

Show

Komentari 104

Kelly Brook vrišti u azijskom hororu i pokazuje bujne obline

Kelly Brook vrišti u azijskom hororu i pokazuje bujne obline
8

Slavna ljepotica glumi u indonezijskom hororu Santet. Premda je glumila u brojnim filmovima, proslavile su je upravo njene obline koje rado pokazuje na društvenim mrežama...

VIDEO

Glumica, manekenka i TV voditeljica Kelly Brook (38) objavila je zanosne fotografije sa snimanja indonezijskog horora Santet. Ova putena ljepotica je pokazala da izgleda odlično.  

Za Kelly ovo nije prvi glumački angažman u hororu. Glumila je već u hororu Ripper, House of 9 i Piranha 3D. U Santetu Kelly glumi Amerikanku koja je sa svoje dvoje djece došla u Aziju na odmor. U traileru je u jednoj sceni potpuno prekrivena krvlju, a u drugoj je negativac davi dok ona vrišti.

Volli glumiti u hororima

- Obožavam azijske horore. Volim Krug i mislim da je Santet jednako strašan - rekla je Kelly koja je iskustvo snimanja u Indoneziji opisala kao nevjerojatno i neponovljivo, prenosi The Sun.

- Bilo je fizički naporno i izazovno. Zaljubila sam se u indonezijsku kulturu i hranu i sad sve jedem s čilijem - zaključila je glumica.

'Ima najsavršenije tijelo'

Kelly je jedna od najpoznatijih 'plus size' manekenki na svijetu, a ponosno priznaje kako nikad nije bila mršavica jer previše voli jesti i uživati u životu. Premda je glumila u brojnim filmovima, proslavile su je upravo njene obline.

Brook su prije nekoliko godina proglasili ženom s najsavršenijim tijelom na svijetu. Premda se otada njeno tijelo promijenilo, mnogi se i dalje slažu da Kelly izgleda prekrasno. Izjavila je da je sretna i da je višak kilograma i obješene grudi nimalo ne zabrinjavaju.

Brook često ističe kako je bitno poraditi na vlastitom samopouzdanju. Brojni fanovi na društvenim mrežama su opčinjeni s Kelly, a ona im uzvraća ljubav golišavim fotografijama. 

 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Dečko je 'drži na oku'

Plus size manekenka je u sretnoj vezi s glumcem Jeremyjem Parisijem (38) koji joj pomaže da održi dobru formu.

- Uvijek nađem izliku da popijem piće, pojedem desert, uvijek želim nekako proslaviti život. No on je razuman i kaže mi da sam pretjerala - kaže Brook. Dodaje kako cijeni njegovu iskrenost. 

- Drži me na pravom i dobrom putu te me tjera da se fokusiram. Inače bih zauvijek jela, pila i dobro se zabavljala - objasnila je glumica koja je nedavno dečku čestitala fotografijom u toplesu.

U vrtu nalazi mir

Kelly živi s Jeremyjem u engleskom okrugu Kent u farmerskoj kući iz 15. stoljeća, a pola vremena provodi s dečkom u njegovom stanu u Parizu. Nedavno je otkrila kako ju opušta briga o njezinom vrtu i da nema ništa bolje od uzgajanja biljki. 

 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

- Vrtlarenjem dobijete najviše zauzvrat. Nakon što nešto posadite puštate prirodu da odradi svoje - objasnila je Brooke koja kaže da u svoj vrt 'bježi od showbiznisa'. 

VIDI OVO: 7 bizarnih stvari koje ti se događaju tijekom seksa

 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin