Obavijesti

Show

Komentari 3

Kerr potvrdila: Rodila je sina Mylesa, ime su držali u tajnosti

Kerr potvrdila: Rodila je sina Mylesa, ime su držali u tajnosti
5

Iako je već neko vrijeme bilo poznato da će dobiti još jednog sina, tek su sada otkrili njegovo ime. Vijest o trudnoći Miranda je objavila na proljeće, a odluku o imenu su zadržali za sebe do zadnjeg trenutka

VIDEO

Ne možemo sakriti uzbuđenje zbog toga što smo postali roditelji dječaka. Jako smo sretni zbog Mylesa i hvala svima na riječima podrške i čestitkama - napisala je bivša Victorijina anđelica Miranda Kerr (36) na svom službenom profilu na Instagramu. Sa suprugom Evanom Spiegelom (29) tako je dobila drugo dijete.

Iako je već neko vrijeme bilo poznato da će dobiti još jednog sina, tek su sada otkrili njegovo ime. Vijest o trudnoći Miranda je objavila na proljeće, a oduku o imenu su zadržali za sebe do zadnjeg trenutka. Par već ima jednogodišnjeg sina Harta, a Miranda s bivšim suprugom i glumcem Orlandom Bloomom (42) ima sina Flynna (8).

88th Academy Awards

Brineta je iznenadila kada je samo deset mjeseci nakon rođenja sina Harta ponovno ostala trudna, a onda je uslijedio manje lijepi dio trudnoće. Otkrila je kako je dugo patila od jutarnjih mučnina i bolova u vratu te je bila izuzetno emotivna.

- Sve simptome sam imala i tijekom prve dvije trudnoće. U mučninama mi jeb pomoglo to što sam razdijelila svoje obroke u mnogo manjih, a najviše mi je odgovarao đumbir. Pila sam čaj od đumbira, jela svježi đumbir i dodavala ga u mnoga jela - rekla je.

Lijepa Miranda Kerr pokazala vjenčanicu u kojoj je rekla 'da'
Lijepa  Miranda Kerr pokazala vjenčanicu u kojoj je rekla 'da'

Izvor blizak Mirandi za E News je rekao kako je sve s porodom prošlo u najboljem redu.

- Jako su sretni što su napokon kući. Znali su da će biti dečko tako da su bili spremni na to. Nije ima trebalo mnogo novih stvari jer Hart ima samo godinu dana - kaže izvor.

Miranda i Evan vjenčali su se u svom domu prije dvije godine, a na svadbi je bilo 40-ak najbliže rodbine i prijatelja. Prohodali su 2014., a zaručili se dvije godine poslije. Manekenka je izjavila da se nisu seksali prije braka jer je njen suprug tradicionalan. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega