Obavijesti

Show

Komentari 26

Kikijeva supruga: Aki nikad nije upoznao mene i unuka

Kikijeva supruga: Aki nikad nije upoznao mene i unuka
4

Pjevač Aki sa sinom Kristijanom Rahimovskim ne priča već neko vrijeme, a još nije upoznao svog unuka Filipa, niti je bio na svadbi sina Kikija i Ive

VIDEO

Nije istina da sina nisam vidio četiri godine. Prije dvije godine pozvao sam ga na koncert da pjevamo zajedno, a vidio sam i svoje unuke, Davida (1,5) i desetomjesečnog Filipa, rekao nam je pjevač Parnog valjka. Tako ne misli snaha Akija Rahimovskog (55), Kikijeva supruga Iva (23), koja tvrdi da svekra uopće ne poznaje. Aki nije bio ni na njihovu vjenčanju kod matičara,  niti na svadbenoj večeri.
- Odnos Kristijana i Akija ne želim komentirati. To je njihova stvar. Svekra ne poznajem niti je ikad došao vidjeti drugog unuka, Filipa - tvrdi Iva.
Rahimovski je medijima prije dvije i pol godine otkrio da će mu sin Kristijan (28), s bivšom djevojkom Nikolinom Janošević (26), dobiti prvo dijete. Bio je presretan.
- Postat ću djed - rekao je tada, a Kristijan ga je putem medija zamolio da unuka Davida ne koristi za samopromociju. Tad se vidjelo da otac i sin nisu u dobrim odnosima te da mu Kristijan još ne može oprostiti što ga je ostavio kad su mu bile tri godine.
- Prvi put smo se sreli tek kad sam imao 16 godina. Želio sam da budemo kao dva razumna muškarca, ali Aki je nepopravljiv. Nikad me ne sluša, a telefonski razgovori su nam kratki jer su mu skupi - rekao je Kristijan u jednom intervjuu.
Iako je Kristijan već dva mjeseca u reality showu “Farma”, Aki otkriva da dosad nije pogledao niti jednu emisiju. Dodao je da će rado doći na Ivino i Kikijevo crkveno vjenčanje ove jeseni ukoliko ga pozovu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni