Obavijesti

Show

Komentari 18

Kiks kandidata: Pažanin našao dlaku u jelu i prestao je jesti...

Kiks kandidata: Pažanin našao dlaku u jelu i prestao je jesti...
3

Posljednji parovi koji su išli pred žiri donosili su mesno jelo – Jazz i Joško te I Bee i Velimir. Tanjur Jazz i Joška prvi je probao Pažanin, koji je našao dlaku u jelu

VIDEO

I ovaj utorak označava borbu „prsa o prsa“, odnosno da kandidate čeka natjecanje s parom iz suparničkog tima s kojim će dijeliti isti recept, a za pripremu imaju 75 minuta.

Najviše panike zavladalo je kod Miroslave i Neše kad su vidjeli da moraju pripremati sabljarku, a nisu puno optimističniji bili ni Edi i Šajeta, koji su morali pripremati hlapa. Zato su Jazz i Joško bili presretni kad su vidjeli da im je u zadatku meso nakon prošlotjednog fijaska s pripremom ribe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček pazi se pandemije

Pokretanje videa...

00:53

Jozefina i Ksenija te Edi i Šajeta imaju zadatak pripremiti hlapa na domaćoj pašti te prženu rukolu, a kao najveći problem pokazalo se čišćenje samog hlapa pa su Špiček i Pažanin uskočili u pomoć parovima koji su ga dobili za pripremu. 

Sabljarka, krema od celera i jus od kozica bio je zadatak za Mirelu i Ljubu te Miroslavu i Nešu, a puno su ga mirnije prihvatile dame, uvjerene da neće imati problema s pripremom. Ivana i Aki te Danijela i Josip trebaju pripremiti štrudlu od hlapa, kremu od špinata i čips od celera. Jazz i Joško te I Bee i Velimir jedini su dobili mesni meni – odreske od pačjih prsa, rižoto s narančom i tuile s čvarcima. 

Svi su recepti, čak i po mišljenju članova žirija, bili izuzetno komplicirani pa su više nego inače morali pomagati kandidatima. Nakon podosta muke sa zadatkom i žiri je jedva dočekao kušati jela u čijoj je pripremi aktivno sudjelovao. 

Mislili da im je jelo uništeno, a na kraju dobili najbolje ocjene
Mislili da im je jelo uništeno, a na kraju dobili najbolje ocjene

Prvi su pred žiri došli Mirela i Ljuba te Miroslava i Nešo, a žiri je odmah prokomentirao kako kod potonjeg para ima premalo umaka. 

- Po nama, to se jelo jede vilicom, a ne žlicom. Zato smo ga manje stavili - objasnio je Nešo tvrdeći da je kod Mirele i Ljube previše umaka. Željka je bila jako zadovoljna jelom i nije imala većih zamjerki. 

- Kod vas je riba suha, krema je O.K., ali umaka, osim što je jako rijedak, ni nema - komentirala je Željka jelo Miroslave i Neše. 

- Izgleda jušno, dobili ste esenciju crnog češnjaka, ali s previše masnoće. To je previše maslinovog ulja - komentirao je Pažanin jelo dama iz svog tima. Na kraju su Mirela i Ljuba dobile 21 bod, a najviše su bile razočarane Pažaninovom šesticom dok su Miroslava i Nešo dobili 18 bodova. 

Jozefina i Ksenija te Edi i Šajeta sljedeći su pristupili žiriju, a vizualna prezentacija dvojca iz Istre izazvala je salve smijeha kod žirija pa je čak i Željka prokomentirala da uz njih ne može ostati ozbiljna. Iako je i čips od rukole bio dio menija, oni ga nisu poslužili jer im nije uspijevao. 

- Rukola je naprosto odustala od vas dvojice, utihnula od muke - komentirala je Željka. 

- Edi i Šajeta, koliko god to kod vas izgledalo zbunjujuće, vi to na kraju završite i ja nisam nezadovoljna. Ukusno je, fino je. I onda mi je žao što pogriješite s nečim kao što je rikula. Vidim potencijal, niste samo showmani - komentirao je Pažanin. 

- Cure, niste odradile recept kako treba, niste pratile recept. Trebalo je hlapa cijelog očistiti od ljuske - komentirao je Špiček. 

Za svoju izvedbu Edi i Šajeta dobili su 13 bodova, a Jozefina i Ksenija 22 boda. 

- Jako smo zadovoljne za nešto što prvi put u životu radimo - komentirale su dame. 

Ivana i Aki te Danijela i Josip donijeli su vizualno različita jela iako im je recept bio isti, no žiri je bio zadovoljan s oba jela te su imali tek sitnije zamjerke svakom tanjuru. Ivana i Aki dobili su 24 boda, a Danijela i Josip odličnih 26 bodova, što je pokrenulo erupciju oduševljenja. 

Posljednji parovi koji su išli pred žiri donosili su mesno jelo – Jazz i Joško te I Bee i Velimir. Tanjur Jazz i Joška prvi je probao Pažanin, koji je našao dlaku u jelu i automatski prestao jesti.

- Kad to nađete u hrani zaista je mučno, treba to nekako probaviti - komentirao je Pažanin. 

Špiček nije bio zadovoljan načinom pohanja pačjih prsa, a zaključio je i da su vjerojatno izgubili motivaciju nakon što su nekoliko puta bili lošije ocijenjeni. 

- Bilo je puno kruhaste komponentne, ali meni su pačja prsa odlična - komentirala je Željka jelo Jazz i Joška. Pažanin je komentirao da su pačja prsa I Bee i Velimira sočnija, s čime se složio i Špiček. Željka je pak komentirala da nisu dovoljno pečena. Naposljetku su Jazz i Joško dobili 17 bodova, a I Bee i Velimir 21 bod. 

Na kraju dana u timu Željka najbolje stoje Danijela i Josip dok su u timu Pažanin vodeće Mirela i Ljuba, a ujedno je i tim Pažanin bolji od tima Željka. 

- Pažanin likuje, vidi se na njemu. Baš mu je drago - zaključio je Špiček.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...