Obavijesti

Show

Komentari 29

Kim htjela posvojiti siromašnu curicu, a ona ju glatko odbila

Kim htjela posvojiti siromašnu curicu, a ona ju glatko odbila
5

Kardashian je odmah nakon što je upoznala Tajlanđanku nazvala svog supruga i pitala ga može li je dovesti sa sobom kući. Majka ju je opomenula da nije u trgovini

VIDEO

Djevojčica Pink (13) zapela je za oko Kim Kardashian (34) kada je bila u posjetu sirotištu na Tajlandu. Malena se toliko svidjela starleti da je odmah nazvala supruga Kanyea Westa (37) i rekla mu da je želi dovesti sa sobom kući. Majka Kris (59) tada ju je opomenula da se ne može ponašati kao da je u trgovini, ali izgleda da su starletine namjere bile iskrene jer je kontaktirala upravitelja sirotišta i izrazila mu svoje želje. On je zaključio da je to dobra prilika, ali da djevojčica ipak sama treba odlučiti o tome. I djevojčici se svidjela Kim, iako nije znala tko je ona kada je došla. Nitko od djece nije znao tko su Kardashiani.   

E! Entertainment

Malena je na kraju starletinu ponudu ipak odbila.

- Kada sam saznala da me želi posvojiti tresla sam se od uzbuđenja. To bi bila takva promjena za mene, ali djeca ovdje su mi poput braće i sestara. Oni su moja obitelj, nisam samo mogla otići i ostaviti ih - rekla je djevojčica, prenosi Daily Mail. Pink je u sirotištu jer je njena majka presiromašna da bi se brinula o njoj, ali Rose (44) svakog dana dolazi u sirotište kako bi vidjela kćer i pomogla oko brige za ostalu siročad. Pink ima i mlađeg brata, a kada je saznala za Kiminu ponudu o tome je i razgovarala sa svojom majkom koja je bila ponosna što slavna žena želi posvojiti njenu kćer. Ipak, rekla joj je da može ići živjeti s njom tek kad završi školu i kada će se moći brinuti sama za sebe. 

Unatoč siromaštvu i teškoj situaciji Pink je pametna djevojčica i ide u dobru školu zbog koje svaki dan putuje 160 kilometara. Nada se da će nakon škole upisati fakultet i postati turistički vodič jer želi pomoći svojoj zemlji i želi da stranci nauče više o Tajlandu.

'Voljela bih još djece, pokušavam zatrudnjeti'

Kim je izrazila želju da ima još djece. Dok je gostovala u emisiji na jednoj australskoj televiziji rekla je da se trudi ponovo zatrudnjeti. 

- Pokušavam zatrudnjeti - rekla je. Pričala je i o svojoj kćeri North (1) za koju kaže da je muzikalna poput oca Kanyea. 

Starleta se pohvalila i time da je prvi 'selfie' snimila kada su joj bile samo četiri godine. Spomenula je to jer će objaviti knjigu svojih 'selfija' pod nazivom 'Sebična', a u knjizi će biti fotografije koje je snimila u razdoblju od 1984. do danas, kazala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina