Show

Komentari 32

Kim i Kanye se razvode: 'Gotovo je, popeo joj se na vrh glave...'

Kim i Kanye se razvode: 'Gotovo je, popeo joj se na vrh glave...'

Osim što je reality zvijezdi dosta Kanyea i njegovog ponašanja, niti reper ne želi više biti s njom u braku. Cijela obitelj Kardashian mu je postala previše iritantna i ne želi imati ništa s njima

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) i reper Kanye West (43) se razvode, pišu strani mediji. Par je želio se držati u tajnosti, ali je sve 'procurilo' u javnost nakon što je Kim angažirala odvjetnicu Lauru Wasser zbog raspodjele bračne stečevine.

- Oni zasad sve to rade potiho, ali stvar je gotova - kažu prijatelji para. 

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Kim već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten, a Kanye je već neko vrijeme odvojen od obitelji Kardashian i boravi na svom ranču u državi Wyoming.

- Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svatko sa svoje strane, mogu razriješiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je gotova - dodaje izvor za strane medije.

Kim i Kanye pregovaraju o tome kome će pripasti imanje u Calabasasu u Kaliforniji, koje je vrijedno 40 milijuna dolara. Kim želi imanje za sebe jer tamo hoće odgajati djecu koju je dobila u braku s Kanyeom, no u papirima se kuća vodi na reperovo ime, dok je zemljište na Kim. 

- Kim se trudila zaštititi Kanyea i pomoći mu oko mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako odrasla i sve je došlo do točke da želi rastavu braka. Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane odvjetnica, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sustava, a za to vrijeme Kanye samo baljezga da se ponovno želi kandidirati za predsjednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave - dodaje prijatelj para.

Osim što je Kim dosta Kanyea i njegovog ponašanja, niti reper ne želi više biti s njom u braku.

- Njemu je cijela obitelj Kardashian postala preiritantna da više ništa ne želi imati s njima. Posebno mu tlak diže njihov reality show, neprobavljiv mu je - govori izvor. 

Par skupa ima četvero djece: kćer North (7), sina Sainta (5), kćer Chicago (2) i sina Psalma (1). 

Najčitaniji članci