Obavijesti

Show

Komentari 4

Kim je u rađaonici signalizirala Khloe da se 'riješi' Tristana...

Kim je u rađaonici signalizirala Khloe da se 'riješi' Tristana...
6

Kad je Kim vidjela da mu je Khloe dopustila da bude pri porođaju, počela je okretati očima, raditi grimase i pokazivati prstom prema vratu aludirajući na to da želi ubiti Tristana

VIDEO

Američki mediji u veljači su šokirali javnost viješću da je košarkaš Tristan Thompson (27) prevario reality zvijezdu Khloe Kardashian (34) s 'Instagram modelom' i šankericom u striptiz klubu Lani Blair (29). Da stvar bude gora, to je bio period kada je Khloe trebala roditi njihovo prvo dijete. 

- Tristan je odveo Lani u njujorški hotel gdje je bio sa svojom momčadi Celevland Cavaliers - ispričali su tada fanovi koji su zamijetili poznatog sportaša. Rekli su daje  košarkaš prvo s modelom bio u baru gdje su se ljubili pred svima, a onda ju je poveo u sobu. Pojavili su se četiri sata kasnije u hotelskom predvorju i otišli u privatni njujorški klub. 

Ovih je dana prikazana epizoda reality showa 'Keeping up with the Kardashians' u kojoj je Khloe dopustila Tristanu da bude u rađaonici. Njena sestra Kim Kardashian West (38) jedva ga je pozdravila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zar nećete reći 'bok' jedno drugom? - upitala je Khloe. Tristan je raširio ruke i krenuo zagrliti Kim, a ona se slatko nasmijala i zagrlila ga 'reda radi'.

Obožavatelji serije odavno govore kako je upravo Kim ta koja najviše pretjeruje, ali i da ima najviše smisla za humor. Tako je već pri ulasku u rađaonicu počela pokazivati prstom prema vratu. Signalizirala je sestri Khloe da ga ne može smisliti i da ga se trebaju riješiti. Neprestano se smijala i radila grimase upućene Tristanu. Fanove je taj dio epizode oduševio.

- U svemu lošem treba pronaći i nešto dobro. Kim je prava sestra, čuva leđa. Odmah je zamrzila Tristana čim je zaj**ao - bio je jedan od komentara. 

Kraljica je izgubila titulu najpopularnije članice kraljevske obitelji: Tko ju je to zamijenio?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje