Obavijesti

Show

Komentari 15

Kim Verson: 'Ljubav boli, lakše je kad o tome napišeš pjesmu'

Kim Verson: 'Ljubav boli, lakše je kad o tome napišeš pjesmu'

Pjesma 'Za malo nježnog dodira' nastala je u suradnji s producentom Alanom Dovićem. Kim je sama osmislila ideju i scenarij spota pa tako pjesmu i video predstavlja kao autorsko, kreativno djelo

VIDEO

Kantautorica Kim Verson (27) predstavila je novu pjesmu 'Za malo nježnog dodira', u kojoj je riječ o nesretnoj ljubavi, kompliciranom odnosu između dvoje ljudi i čestim situacijama u kojima osoba ne može doprijeti do partnera jer je emocionalno nedostupan. Kim je u tome našla inspiraciju za pjesmu. 

- Svatko od nas prošao je one famozne ljubavne probleme i to je u redu, takav je život. Zaljubiš se, uđeš u vezu, razočaraš se, padneš, ustaneš i kreneš dalje. Izvučeš najbolje iz tog odnosa, a ako si još i autor - onda usput iskoristiš situaciju i napišeš pjesmu - rekla je Kim za Novi List. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️SUTRA premijera spota na RTL2, @top.hr_rtl i @dnevnikhr‼️ #zamalonjeznogdodira 📸 @ninac.photo

A post shared by Kim Verson (@kim.verson) on

Tvrdi kako je iz ljubavi naučila puno toga.

- Prvenstveno sebe poštivati više i na vrijeme uočiti neke bitne stvari bez kojih veza ne može imati svijetlu budućnost. Ljubav boli, ali ipak boli malo manje kada u konačnici priznaš samomu sebi da nije bila prava - kaže Kim. 

Pjesma 'Za malo nježnog dodira' nastala je u suradnji s producentom Alanom Dovićem.

- Ovo mi je prva suradnja s njim i jako mi se svidio njegov posvećen pristup radu, dobre ideje za aranžman i kvalitetna, modernija produkcija. Drago mi je da mu se jako svidjela ova pjesma, kao i ostatak materijala koji je u pripremi - rekla je pjevačica, koja je sama osmislila ideju i scenarij spota pa tako pjesmu i video predstavlja kao autorsko, kreativno djelo. 

- Točno sam imala u glavi kako bih trebala izgledati u spotu, a odlučila sam ići na ležerni, urbaniji stil s dozom romantike, baš u skladu s pjesmom koja je u isto vrijeme moderna i pomalo retro - objašnjava. 

Kim je u spotu predstavila svoj novi imidž. 

- Ovo je ozbiljan pomak u mojoj glazbi i karijeri jer sam malo više izašla iz svojih okvira po pitanju izgleda u novom spotu, a i sama je pjesma sasvim nešto drukčije i puno zrelije. Spot donosi veliku emociju, senzualnost i atrakciju - govori. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama