Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Kindl se hvali fotkom iz 2001. s Houdekom: Nerazdvojni smo

Svi smo zapravo jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo 'hengali' kao nekad i uživali, napisala je Ivana na društvenim mrežama uz fotografiju s Jacquesom

Foto: Pixsell/Instagram
10 komentara

Pjevačica Ivana Kindl (41) podlegla je Instagramskom trendu '18 godina izazov' i objavila je fotografiju s rođendana 2001. godine. Osim nje, na fotografiji je njezin kolega Jacques Houdek (38). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jacques i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili, ali uvijek ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog - napisala je Ivana. 

Foto: Instagram

Pjevačica je u objavi spomenula i Houdekovu suprugu Brigitu

- Njegovu suprugu Brigitu upoznala sam nekoliko mjeseci prije njega i ona mi je postala najbliskija prijateljica u Zgu. Tako da smo zapravo svi jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo 'hengali' kao nekad i uživali. Oduševljena sam jer su udomili 2 mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio - ispričala je pjevačica. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Uz zajedničku prijateljsku povijest, Ivana i Houdek su prije 14 godina snimili duet 'Kao kazna Božja' te bili nominirani za glazbenu nagradu Porin. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message