Obavijesti

Show

Komentari 15

Kirurg Tomasović: Tužio sam Anu Sasso da bi nam se priznalo da smo u izvanbračnoj zajednici

Kirurg Tomasović: Tužio sam Anu Sasso da bi nam se priznalo da smo u izvanbračnoj zajednici
6

Anu sam prvi put vidio kad je došla u splitsku bolnicu zbog nekih manjih zdravstvenih problema, bilo je to u vrijeme Božića, pa sam je pozvao na bakalar. Nastavili smo se družiti i to se pretvorilo u ljubav, kaže doktor

VIDEO

Kirurg dr. Hrvoje Tomasović, koji u Klinici za tumore Zagreb zajedno sa svojim kolegama radi vrhunsku onkološku kirurgiju i u rangu su najboljih na svijetu, ima veliku podršku u svemu što radi od svoje izvanbračne partnerice Ane Sasso (57), 'Pipi djevojke'.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana plijeni poglede 

Pokretanje videa...

Ana Sasso 01:26

Proslavila se snimanjem reklame za koju je iskočila iz mora u mokroj majici. Prije gotovo 40 godina bila je miss Jugoslavije. 

- Imam legalnu izvanbračnu ženu. Najlegalniju moguću. O tome imam papir, sudsko rješenje o izvanbračnoj zajednici. Za to sam Anu morao tužiti da je sa mnom u izvanbračnoj zajednici i ona je to morala priznati pred sudom - rekao je Tomasović za Slobodnu Dalmaciju pa nastavio: 

- Sad tko je koga formalno tužio, ja nju ili ona mene, to je rješavao odvjetnik.

Njome se nije mogao samo oženiti jer je ovako bilo bolje radi njezine pravne sigurnosti. Sud je utvrdio da su u zajednici od 2006. godine i od tada joj teku prava. Da se danas njome oženi, prava bi joj tekla od sutra. O odabranici svoga srca ima samo krasne riječi.

- Ana je divna osoba i supruga, brižna i jako vrijedna. Ljudi bi se iznenadili kako dobro kuha, kao i svi naši prijatelji koji su kušali njezinu kuhinju. Kuću drži izuzetno urednom, ni kod koga nisam vidio tako urednu kuću kao što je moja - pojasnio je kirurg. I dok bi većina žena poludjelo često skupljati razbacane prljave čarape po kući, Tomasović na to poručuje: 

- Nemam problema s tim da ih ostavim gdje mi je ona rekla da ih ostavim.

Ivana Ivanović/Pixsell

Anu je prvi put vidio, kaže, kad je došla u splitsku bolnicu zbog nekih manjih zdravstvenih problema.

- Bilo je to u vrijeme Božića, pa sam je pozvao na bakalar koji smo već tradicionalno imali za Božić u bolnici. Nastavili smo se družiti, a nakon nekog vremena druženje se pretvorilo u ljubav - istaknuo je doktor. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...