Obavijesti

Show

Komentari 0

Klapa Intrade je pred punim Višnjikom proslavila rođendan

Klapa Intrade je pred punim Višnjikom proslavila rođendan
5

Tomislav Bralić i klapa Intrade ove su subote obilježili 30 godina od osnutka klape. Klapa je odučila u svom Zadru održati prvi slavljenički koncert i održati još jedan

VIDEO

Pred prepunom dvoranom Krešimira Ćosića, Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su ove subote spektakularan koncert kojim su obilježili 30 godina od osnutka klape. Klapa je odučila u svom Zadru održati prvi slavljenički koncert i održati još jedan koncert za  pamćenje.

Gotovo nitko nije ostao sjediti kad su Bralić i Intrade počeli nizati hitove poput 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Nisan te sriće', 'Zora bila', 'Zalutali pogled', 'Ti si ka pisma', 'Ne znam što me tebi vuče' i mnoge druge.

Atmosferi je pridonio i izvrstan light show koji je obasjavao pozornicu sve do pred sam kraj kada je klapa zamolila da se sva svjetla ugase, a publika da upali mobitele. Višnjik se u tom trenutku pretvorio u 'zvjezdano nebo' stvarajući magičnu atmosferu za posljednju pjesmu koncerta 'Croatio, iz duše te ljubim'. 

Tijekom cijelog koncerta na velikom video zidu na pozornici prikazivale su se fotografije značajnih trenutaka i sa prekooceanskih turneja te stare fotografije klape koja od gotovo samog početka djeluje pod vodstvom Davora Petrovića. Osim što joj je umjetnički voditelj, Petrović ujedno svira gitaru u klapi te potpisuje mnoge njene pjesme. Tomislav Bralić i klapa Intrade pred sam kraj koncerta na pozornicu su pozvali bivše članove klape kako bi im se zahvalili na njihovom djelovanju i tragu koji su ostavili u povijesti klape Intrade. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Impresivna je bila i scenografija koju je osmislio Neven Stojaković i koja je predstavljala 'intrade' klape Intrade, odnosno ljetinu koju je klapa prikupila tijekom svog djelovanja. Priznanjem za blistavih 30 godina uspješne karijere i promicanje klapske glazbe u Hrvatskoj i svijetu intrade im je dodatno obogatio Branko Paić, direktor diskografske kuće Scardona koja već 12 godina surađuje s klapom Intrade.

Na pozornici im se pridružio i Tedi Spalato 'Splitska stina', kako ga je najavio Tomislav Bralić ponesen sjajnom rekacijom publike na  pjesmu 'Stina pradidova',  s kojim klapu Intrade veže lijepa suradnja na dvije pjesme - 'Cviće' za koju je Tedi napisao glazbu i 'Sve dok bura dere' koju je otpjevao zajedno s klapom. 

Tedi Spalato klapi Intrade pridružit će se i na zagrebačkom koncertu u Domu sportova 12. prosinca uz još jednog gosta iznenađenja. 

Klapi Intrade ovo je bio treći samostalni koncert u Višnjiku, a onaj u Domu sportova bit će im jubilarni 10. koncert koji svakog prosinca održe u Zagrebu. Ulaznice za najbolja mjesta u Domu sportova prodaju se u uredu Scardone na Srebrnjaku 64 prilikom čega ostvarujete i popust na naše CD-ove te na Eventimu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije