Show

Komentari 111

Klapa vrijeđala the Frajle zbog nastupa: Usporedili ih s cajkom

Klapa vrijeđala the Frajle zbog nastupa: Usporedili ih s cajkom

Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj je Facebook stranici objavila tekst u kojima su ove cijenjene glazbenice koje su nastupale i na Runjićevim večerima usporedili s cajkom Cecom Ražnatović

Zimski festival u Dubrovniku započeo je uz paljenje prve adventske svijeće na Stradunu, a Dubrovčane je zabavljala glazbena skupina The Frajle iz Novog Sada.

No nastup grupe koja je, osim po vlastitim pjesmama, poznata i po obradama pjesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića nije se svidio svima. 

Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj je Facebook stranici objavila tekst u kojima su ove cijenjene glazbenice koje su nastupale i na Runjićevim večerima usporedili s Cecom Ražnatović.

- Evo upravo pobjegao sa Stradunu. Upaljena je prva Adventska svijeća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pjevati Frajle iz Novoga Sada. Lijepo su one pozdravile okupljene građane i lijepo pjevaju s njima i pjesma je krenula nema što prava Adventska. Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah doma. S potpunim pravom očekujem iduću setemanu, tj. drugu Adventsku svijeću upriličiti s poznatom pjevačicom Ražnjatović Cecom. Inače večeras nastupa i poznati domoljub u Revelinu Bajaga. Pametnom dosta - stoji u objavi.

The Frajle na ovo nisu odgovarale, no na svom profilu na Instagramu objavile su nekoliko fotografija iz Dubrovnika te otkrile da im je bilo, kažu, divno.

- Divno je bilo sinoć u Dubrovniku! Hvala svima koje ste bili na Stradunu, hvala svima koji ste došli iz drugih gradova i hvala organizatorima. Cmok od nas - napisale su. Pjevačice su nedavno snimili duet s Željkom Bebekom (73) pod nazivom 'Žuta ruža'. 

POGLEDAJTE VIDEO: