Obavijesti

Show

Komentari 0

Klapski hitovi u utrci za Cesaricu

Klapski hitovi u utrci za Cesaricu
5

Nakon što je publika odabrala Tamburaški hit za hit godine, u mjesecu studenom publici će se predstaviti i najboljih pet pjesama klapskog žanra

VIDEO

Publika će tijekom narednog perioda na službenoj web i Facebook stranici te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za klapu Šufit i pjesmu “Biser na dnu mora”, pjesmu “Lipe oči” u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade, Jasmina Stavrosa i klapu Godimenti s pjesmom “Pita CIA, pita policija", pjesmu “Slučajno smo se sreli” koju izvodi klapa Cambi te klapu Rišpet i pjesmu “Šta mi ljube oćeš kazat”. Ona pjesma koja će osvojiti najveći broj glasova publike bit će, kao klapski hit godine, nominirana za Cesaricu te u prosincu ulazi u finalni krug glasovanja. Publika će tada od nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu - Cesaricu. 

Klapa Šufit predstavila je novi videospot “Biser na dnu mora" s kojim je pokazala sve prirodne ljepote naše Dalmacije. Za videospot "Biser na dnu mora" koristili su snimke iz zraka na kojima su prelijepi kadrovi naših otoka, Palagruže i Biševa u vještoj maniri „pilota“ drona gospodina Jovice Kozlice. Autor spota je njihov prijatelj i vjerni pratitelj Matko Petrić kojem je ovo jubilarni 10. spot koji je snimio za njih.

Pjesma “Lipe oči” nastavak je uspješne suradnje Tomislava Bralića i klape Intrade s autorom Vinkom Barčotom koji potpisuje i klapine velike hitove “Zalutali pogled", “Ne mogu te prestat jubit” i “Samo za tebe”. Za aranžman pjesme pobrinuo se Remi Kazinoti, a spot je snimio i montirao Alen Horvatić. 

Kralj zabave, Jasmin Stavros snimio je duet s klapom Godimenti, a publici su se predstavili s veselom, ljetnom pjesmom „Pita CIA, pita policija“. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Željka Petreša. Tekst za pjesmu „Pita CIA, pita policija“ pisao je Nenad Ninčević, glazbu Mirko Šenkovski-Geronimo, a aranžman su radili Mario Mikšić  i Luppo. S pjesmom „Pita CIA, pita policija“ Jasmin Stavros otvara novo poglavlje u svojoj karijeri, a ovo je ujedno i prva pjesma kojom najavljuje rad na novom albumu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prekrasnu baladu „Slučajno smo se sreli“, splitska klapa Cambi objavila je početkom lipnja, a brzina kojom je osvojila publiku pokazuje zašto je ova klapa jedna od najcjenjenijih među ljubiteljima dobre glazbe. Tekst talentiranog Pjera Mirića odlično se nadovezao na glazbu Mislava Biočine, dok aranžman za pjesmu potpisuje Joško Tranfić, akademski glazbenik i ujedno bas klape Cambi. Spot „Slučajno smo se sreli“ prvi je noćni spot klape Cambi za čiju je režiju i montažu zaslužan Augustin Tino Bilandžić, a iza kamere je stao Toni Banov. 

Klapa Rišpet, svojoj vjernoj publici osim prepunog koncertnog rasporeda, pripremila je još jedno pravo glazbeno osvježenje, pjesmu “Šta mi ljube oćeš kazat”. Riječ je o veseloj, prpošnoj, brzoj dalmatinskoj pjesmi, autora, skladatelja klape Rišpet, Pere Kozomare, na tekst Lući Tukić i aranžman Lea Škare. Vrijedna ekipa snimila je i prateći video spot u režiji Željka Petreša, a u spotu se uz Rišpet pojavljuje i zanosna Ana Sasso.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac