Obavijesti

Show

Komentari 1

Klub Aqarius poziva vas na studentski Spring Break party

Klub Aqarius poziva vas na studentski Spring Break party
1

Veliki party ujedno je i warm-up za "Zrće Spring Break party" (6. - 9. lipnja 2013.) na kojem će nastupiti svjetski poznati DJs from Mars i zanosna Niki Belucci

VIDEO

Kolegice, kolege, dragi studenti... Klub Aquarius i program "Funhouse" s ponosom i nimalo srama, ali maksimalno nabrijane zabave predstavljaju vam novi Funhouse special edition s proljetnim sufiksom: Veliki studentski SPRING BREAK party. Ovaj bezobrazno odličan i odlično bezobrazan party održat će se 4. svibnja 2013. na 2 floora kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

Ovo je ujedno i warm-up za "Zrće Spring Break party" (6.-9. lipnja 2013.) na kojem će nastupiti svjetski poznati: DJs from Mars i zanosna Niki Belucci, a svatko već dobro zna da nema pravog izgaranja bez dobrog zagrijavanja... Stoga.. ma nemojte nas tjerati da ponavljamo opet, i opet, i opet...

Tko je bio na prvom Funhouse special edition "After Exams" partiju znat će o čemu se radi, a ostali imaju pravo na ovaj "popravni". Nemojte da moramo vraćati šibu i "preko koljena" u modu. Nastavak slijedi.. i to kakav nastavak. Bombastičan, velik.. vrlo velik. Think BIG jer ono što slijedi je ništa manje od najvećeg proljetnog partija za sve studoše željne toliko im potrebne raskalašenosti, zabave i odmora što je zapravo i dio studentskog života, zar ne?

Funhouse ekipa zna što ti treba i kako ti to pružiti "kao na pladnju". Dao ili dala si neke kolokvije, dio ispita je gotov, a oni ljetni tek slijede kao i vrućine pred nama. Ne zapomaži da si "plitkog džepa" jer će i cijene biti prilagođene upravo studentskom životu (iako, ne pokušavaj onu foru "Je l' može na x-icu?"). Pa zašto si ne dati oduška i mirne duše, srca i novčanika zaputiti se u funhoustičnu večer zeke-peke, zeza, zafrkancije, Zagrebancije i zaje.. eerm.. you get the point!!

Koliko puta ste gledali bedaste Amere i pomislili "Lako je njima studirati kad samo partijaju, cugaju, uživaju i ostatak vremena ubijaju prepričavajući legendarne priče s tih partija, odnosno onih kojih se sjećaju, pa onda sve to liiijeeepo traje do sljedećeg takvog ludog provoda."? A sad obrišite suze, ispušite nos i duboko udahnite (ok, izdahni, pa nismo u crtiću pa da moraš mijenjati dugine boje na licu). Bit ćemo malo vulgarni pa ovaj dio sakrijte od fine kreme akademske zajednice, roditelja, profesora, tete iz referade i ekipe koja vam trpa "dnevne specijalitete" na tanjure u menzi...

Nabijemo Amere i njihov "Spring break", jer oni možda imaju 50 zvjezdica na zastavi, al' mi imamo barem 50 iznenađenja za svakog studoša ili studošicu koji se pojave u Akvi 04.05.2013. od 23h.

Za početak, tu je opet svima nam omiljeni Drinking Contest ili ekipno natjecanje u ispijanju (a ne baš vode...) cuge. Ekipe fakulteta grada Zagreba prijavite se i osigurajte svoje mjesto na tronu.. ili ispod šanka; ovisno kud vas sreća ponese. . Ekipe, prijavite se unaprijed na broj organizatorice eventa: 092 2432696. Da zabava bude još bolja, i ovog puta natjecanje u ispičuturstvu će voditi Marko Petar Orešković u ulozi MC-a.

Nagrade?

Zar ima bolje nagrade od nezaboravne zabave s ekipom i sjećanja koja ćeš prenositi klincima jednog dana (ili ih baš namjerno htjeti sakriti od njih) ili pak toga da proživiš svoj dio filma "Mamurluk"? Ok, ok.. Bez cjepidlačenja, ima i nagrada.. i to kakvih. Ptičica koja je proživjela prvi veliki studentski after exams party u režiji Funhouse ekipe u Aquariusu, a još se trijezni na grani pred istim klubom rekla nam je kako će glavna nagrada za pobjednike drinking contesta biti (wait for it...): 5000 kn vrijedan smještaj u Novalji, popusti u restoranima, prijevoz od Novalje do Zrća, te 4 dana i 3 noći BRUTALNOG partijanja na "Zrće Spring Break" partiju uz već spomenute megazvijezde: DJs from Mars & Niki Belucci. No bit će tu još nagrada i brojnih iznenađenja kroz cijelu noć, a pratite i što se događa na Funhouse fan page-u na Facebooku.

A da ne ostanete žedni..pardon, željni informacija o tome tko će nas dobro prodrmati najboljom aktualnom mjuzom, otkrit ćemo i to da će se iza DJ pulta dobrano zacementirati čak četiri DJ-a, pa će nas tako na A1 flooru dočekati Martyn Negro (house/progressive/bass) & DJ Popov (pop/rock/dance/cool domaćice), a na A2 flooru Chill (r'n'b/hip hop) & Matroda (progressive/electro/dubstep).

Op! Op! Op! "Ali to nije sve!" Ne slijedi dio o biciklima sa Shimano mjenjačima ili posuđu s xyz-karatnim zlatom i nekim TV likom koji sve to prezentira nego jedinstvena ponuda za svakog sa zrncem pameti u glavi, dobrim provodom na pameti, šakom keša u džepu i spremnom punom torbom s obzirom o čemu se radi, a radi se o sljedećem: samo u Aquariusu Zagreb, 04.05. na warm up partiju, ekskluzivno možete rezervirati svoj Zrće Spring Break paket 60% jeftinije (redovna cijena je 165 eura). Paket uključuje: 4 dana i 3 noći smještaj u Novalji, upad na originalni Zrće Spring Break festival, gradski prijevoz Zrće-Novalja te popuste u restoranima. Zvuči funhoust.. fantastično, zar ne?

Iiiiii.. došli smo do kraja ovog poglavlja.. za sljedeće poglavlje nabaci na sebe najbolju oblekicu, napikni sunčane naočale na nos, otipkaj mali milijun smsova ekipici da nitko ne propusti ovaj tulum i vidimo se u klubu Aquarius u subotu, 04.05.2013. s početkom od 23h.

Ulaz:    

20 kn u pretprodaji, 30 kn na ulazu kluba

PRVIH 30 POSJETITELJA NA ULAZU KLUBA ĆE DOBITI ZANIMLJIVE I VRIJEDNE POKLONE

Korisni linkovi:

* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

* funhouse (Facebook fan-page)

VIP kabine rezervacije: 091 3640 241

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'