Obavijesti

Show

Komentari 0

Knjiga 'Atlasovih šest' opčinila je i one kojima fantasy žanr nije bio prije ni u kakvom fokusu

Knjiga 'Atlasovih šest' opčinila je i one kojima fantasy žanr nije bio prije ni u kakvom fokusu

Svaki od šestero kandidata ima svoje razloge zbog kojih je prihvatio zagonetni poziv Društva. To će podrazumijevati susret s neviđeno opasnim neprijateljima, a i okrutnu izdaju najbližih saveznika

VIDEO

Libby, Nico, Tristan, Reina, Parisa i Callum zvijezde su prvog nastavka trilogije "Atlas", oko koje je poludio cijeli svijet. "Atlasovih šest" nova je poslastica u nakladi Znanja, a autorica knjige je Olivie Blake.

Svakih deset godina šestero najdarovitijih medejaca, izabranika s nadnaravnim moćima, dobiva poziv za posebnu inicijaciju. Cilj je pristupanje Aleksandrijskom društvu, najtajnijem društvu na svijetu. Odabranima će biti osigurana moć i prestižan život kakav nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Ali pod koju cijenu?

Svaki od šestero kandidata ima svoje razloge zbog kojih je prihvatio zagonetni poziv Društva. Iako će to podrazumijevati susret s neviđeno opasnim neprijateljima, a možda i okrutnu izdaju najbližih saveznika, svim će se silama boriti da pristupe redovima Aleksandrinaca. Čak i ako to znači da iduću godinu neće dočekati živi.

Svijet medejaca osvojit će vas na prvu te će vam otkriti potpuno novi pogled na magiju, njezino korištenje te što je točno potrebno da dobijete moć o kakvoj niste ni sanjali. Način na koji spisateljica daje život svakome od likova zaista je poseban, a upravo zbog toga imat ćete osjećaj da ih sve poznajete bolje nego što vam se isprva čini.  

Olivie Blake pravim imenom Alexene Farol Follmuth, autorica je nekoliko indie SFF projekata, te webtoona Clara and the Devil u suradnji s ilustratoricom Little Chmurom. Njezin roman Atlasovih šest osvojio je čitatelje širom svijeta i postao prava senzacija na Booktoku. Pod svojim imenom napisala je romantičnu komediju za mlade My Mechanical Romance. Živi u Los Angelesu s obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...