Show

Komentari 15

Knjiga nakon koje ćete ljubav i sudbinu gledati novim očima

Knjiga nakon koje ćete ljubav i sudbinu gledati novim očima

Romanom "Putovanje s anđelima" Magda Novak ispisala je neodoljivu i uzbudljivu priču o ljubavi koja sve pobjeđuje. Ovdje, doduše, uz malu pomoć neočekivanoga

U svijetu bez ljubavi i anđeli se moraju skrivati iza maski da odvedu izgubljene na put srca. Pokazuje to roman "Putovanje s anđelima" Magde Novak, neodoljiva priča o ljubavi koja sve pobjeđuje, uz, doduše, malu pomoć neočekivanoga. 

Lucijin svijet bio je izgubljen kad je saznala da nikad neće imati dijete. Nikad neće pronaći pravu ljubav. Slijedeći čudnog prosjaka koji joj je ukrao novčanik, ona odlazi na putovanje na kojem je tajnoviti suputnici vode na izgubljenu stanicu.

Bruno je bio mladić koji je mnogo obećavao, ali sve je razočarao. Svijet ga je prezirao, a on se povukao u sebe. Pomirio se s mišlju da nikada više neće voljeti i biti voljen. Sve dok na njegovu željezničku stanicu nije stigla izgubljena djevojka. 

Roman Magde Novak "Putovanje s anđelima" u prodaji će biti od 12.8. na kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeni od 49,90 kuna

Najčitaniji članci