Show

Komentari 1

Književnik i scenarist Abdulah stavljen je u induciranu komu

Književnik i scenarist Abdulah stavljen je u induciranu komu

On je na respiratoru. To je sve što bih ja mogao dalje reći. Svi se nadamo da je dovoljno snažan da će to biti dobar ishod, rekao nam je njegov prijatelj, redatelj, producent i scenarist Ademir Kenović

Ugledni književnik i scenarist te dobitnik brojnih nagrada, Abdulah Sidran (76) završio je na respiratoru u sarajevskoj Općoj bolnici 'Prim. dr. Abdulah Nakaš'. 

Abdulah Sidran

Sidran je pozitivan na korona virus, a zbog komplikacija je završio u bolnici gdje mu se stanje pogoršalo, zbog čega je stavljen u induciranu komu.

.

 - On je na respiratoru. To je sve što bih ja mogao dalje reći. Svi se nadamo da je dovoljno snažan da će to biti dobar ishod - rekao nam je njegov prijatelj, redatelj, producent i scenarist Ademir Kenović. Uz koronu, ugledni književnik Sidran ima i drugih zdravstvenih problema. 

Autor je scenarija nagrađivanih filmova 'Sjećaš li se Dolly Bell?', 'Otac na službenom putu', 'Povratak Katarine Kožul', 'Kuduz?... Napisao je i brojne romane, dobitnik je 13 domaćih i međunarodnih nagrada, a njegova djela prevedena su na francuski, talijanski, njemački, poljski, slovenski...

Najčitaniji članci