Obavijesti

Show

Komentari 1

KnockOut Snow: Grupa Vatra i Edo Maajka razbudili su Alpe

KnockOut Snow: Grupa Vatra i Edo Maajka razbudili su Alpe
9

Tisuće mladih iz cijele regije započelo je zimsku avanturu u novoj oazi KnockOut Snow Festivala, jednom od najpopularnijih francuskih skijališta, Les Orres

VIDEO

Hrvatska je mladež ponovno razbudila francuske Alpe. Tisuće mladih iz cijele regije započelo je zimsku avanturu u novoj oazi KnockOut Snow Festivala, jednom od najpopularnijih francuskih skijališta, Les Orres. 

U prva dva dana i dvije večeri popularnog snježnog festivala brojne skijaše dočekala je prekrasna slika bijelih francuskih Alpi, a početak sedmodnevnog ski spektakla proslavili su uz vruće hitove grupe Vatra i legendarnog Ede Maajke koji su ledenu KnockOut pozornicu ugrijali po prvi put. Brojne hitove popularnih glazbenika mladi iz Hrvatske i susjednih zemalja pjevali su u glas, a u plesu su im se pridružili i domaćini Francuzi koji su ih dočekali raširenih ruku.

- U Les Orres smo stigli nakon nastupa u Budvi te iako smo se vozili 26 sati, ovo mjesto nas je ostavilo bez daha već pri prvom susretu. Četiri nezaboravna dana u prekrasnom skijaškom centru bila su za pamćenje, a organizatori iz Collegium putovanja osigurali su nam ski passeve i sve što nam je bilo potrebno - izjavio je Ivan Dečak iz grupe Vatra.

- Vidjeli smo sve najviše vrhove, a dva dana proveo sam i u školi za boardanje. Moram priznati da je dosta zahtjevno no istovremeno jako zanimljivo. Nadam se da će nas organizatori pozvati i iduće godine - dodao je Dečak.

Nova skijaška oaza nalazi se na nadmorskoj visini od 1550 do 2750 metara, a mladi zaljubljenici u zimske radosti s oduševljenjem istražuju više od 100 kilometara skijaških staza, dok su oni malo hrabriji već iskusili jedinstvenu adrenalinsku vožnju ali i nezaobilazne padove na popularnoj crnoj stazi La Pousterle, koja se ubraja u tri staze u Francuskoj odobrene od strane Međunarodne skijaške federacije, a koja ugošćuje redovite utrke Europskog skijaškog kupa. 

Da bi francuska zimska bajka bila potpuna, uz skijanje na vrhunski uređenim stazama, tu su i bob staza, klizanje, vožnja snowmobilima, paragliding, snowpark i brojna druga adrenalinska iznenađenja. Knockout Snow Festival, uz dnevne apres ski partije, u narednim danima na festivalskoj pozornici nastupaju zagrebačka rock grupa Hladno pivo, te beogradski S.A.R.S.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu