Obavijesti

Show

Komentari 76

Knoll 'pada' na vesele dečke, a želja joj je imati i jedno dijete...

Knoll 'pada' na vesele dečke, a želja joj je imati i jedno dijete...
6

Ivanini pratitelji često su znatiželjni oko njezinog privatnog života pa joj postavljaju mnoga pitanja, naročito o privatnom životu. Sada je otkrila kakvi je muškarci zanimaju i kakve planove ima u budućnosti

VIDEO

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll (27) dane u izolaciji za vrijeme pandemije korona virusa provodila je u Splitu. Vrijeme je kratila sunčanjem na plaži, a brčkala se i u moru. Na tome su joj pratitelji i zamjerali jer se nije pridržavala mjera. No, njezini kupaći kostimi jako su joj nedostajali pa se često i fotografirala i objavljivala golišave fotografije.

Osim toga, komunicirala je i sa svojim pratiteljima putem društvenih mreža i često im odgovarala na pitanja putem Instagram Storyja. Jučer su je ispitivali o njezinom privatnom životu. Neke od njezinih pratitelja zanimalo je bi li mogla biti u vezi s mlađim muškarcima ili onima koji imaju više od 60 godina.

- S mlađima ne bih bila, a što se tiče starijih, pa što nisam ja, prema vašim komentarima, u vezi s nekim od 80 godina? -  obračunala se Knoll.

No, otkrila je kakav je njezin tip muškarca.

- Volim muškarce koji su veseli, društveni... Ne volim posesivnost. Ne podnosim kad mi brani što ću obući i kako ću se fotografirati - objasnila je.

Oni znatiželjni željeli su znati misli li mlada navijačica uskoro stati pred oltar. No, tvrdi kako svadbu ne planira, ali se osvrnula na djecu i priznala kako bi voljela imati jedno dijete.  

- Voljela bih da bude razmaženo kao ja - dodala je Knoll.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nives i Knoll 01:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin