Show

Komentari 146

Knoll zavodila trbušnim plesom, 'provirilo' i međunožje: Može li se ova fotka ikako približiti?

Knoll zavodila trbušnim plesom, 'provirilo' i međunožje: Može li se ova fotka ikako približiti?

Ivana je dosad dobila hrpu komplimenata na račun svog izgleda, a često su joj pristizale i ponude za brak. Elegantno bi izbjegla odgovoriti na njih ili bi se jednostavno zahvalila i odbila

Najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knoll, ovih dana se potrudila da ne prođe nezamijećeno.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana se izvija oko šipke 

Iako je kalendarski još uvijek zima Ivana je ovih dana pozirala u Istri pored bazena u narančastom bodiju. Grudi je u potpunosti prekrio, ali međunožje - jedva. 

- Top si. Baš si jako zgodna - pisali su joj pratitelji. Kao da ih nije dovoljno 'utoplila' tom fotografijom, Ivana je objavila i video u kojem bi trbušnim plesom, govore joj, posramila i pjevačicu Shakiru (44), poznatu po tome da tim talentom obara i u petom desetljeću. 

Njihala je bokovima, a kako su primijetili pratitelji, uopće ne zaostaje za vještinama koje posjeduju one dame kojima je to profesija. 

- Mačko, savršena si - konstatirao je jedan, a drugi dodao: 

-Ma ideš ti nama sutra u Emirate. Zvao me jedan šeik maloprije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Knoll zavodila trbušnim plesom

Knoll se nije obazirala na ove komentare, iako je već dosad dobivala i ponude za brak i razne izljeve ljubavi. I dok jedni muku muče kako približiti Ivanine fotografije da bi dobili bolji uvid u njezine grudi ili stražnjicu, ostatak joj poručuje: 

- Kad bi samo malo pogledala što pišemo, vidjela bi koliko te volimo.

Najčitaniji članci