Obavijesti

Show

Komentari 28

Kobe je ženi poklonio haljinu iz filma: Htjeli smo ostariti skupa

Kobe je ženi poklonio haljinu iz filma: Htjeli smo ostariti skupa
16

'Darovao mi je originalnu haljinu koju je Rachel McAdams nosila u filmu. Kada sam ga pitala zašto je odabrao baš ovu plavu haljinu, rekao je da se za nju odlučio jer je Alison nosi u sceni u kojoj se vratila Noi', rekla je

VIDEO

Vanessa Bryant (37), udovica košarkaškog velikana Kobeja Bryanta, dirljivim se govorom oprostila od voljenog supruga i kćeri Gianne koji su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. siječnja nedaleko od Los Angelesa. Staples Center u ponedjeljak je vrvio emocijama, a osobito je bilo teško supruzi i majci dvoje od devetero stradalih.

NBA: Celebration of life for Kobe and Gianna Bryant

Udovica slavnog košarkaša na komemoraciji je održala dirljiv govor tijekom kojeg se prisjetila i jednog Kobeovog poklona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prva utakmica nakon smrti 01:18

Naime, košarkaš je svojoj supruzi za jedno Valentinovo darovao plavu haljinu iz omiljenog romantičnog filma 'Bilježnica' koju nosi Allie, odnosno glumica Rachel McAdams (41) u kultnoj sceni u kojoj na kiši ljubi Nou, odnosno Ryana Goslinga (39).

- Darovao mi je originalnu haljinu koju je Rachel McAdams nosila u filmu. Kada sam ga pitala zašto je odabrao baš ovu plavu haljinu, rekao je da se za nju odlučio jer je Alison nosi u sceni u kojoj se vratila Noi. I mi smo se nadali da ćemo ostarjeti zajedno, kao oni u filmu - objasnila je Vanessa sa suzama u očima. 

Kobe i Vanessa voljeli su se dvadeset godina, a on je u intervjuima često isticao kako je ona njegova prva i jedina ljubav, te najveća podrška i najbolji prijatelj. Skupa su imali kćer Nataliju (17), Bianku (3) i Capri te preminulu Giannu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu