Show

Komentari 28

Kobe je ženi poklonio haljinu iz filma: Htjeli smo ostariti skupa

Kobe je ženi poklonio haljinu iz filma: Htjeli smo ostariti skupa

'Darovao mi je originalnu haljinu koju je Rachel McAdams nosila u filmu. Kada sam ga pitala zašto je odabrao baš ovu plavu haljinu, rekao je da se za nju odlučio jer je Alison nosi u sceni u kojoj se vratila Noi', rekla je

Vanessa Bryant (37), udovica košarkaškog velikana Kobeja Bryanta, dirljivim se govorom oprostila od voljenog supruga i kćeri Gianne koji su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. siječnja nedaleko od Los Angelesa. Staples Center u ponedjeljak je vrvio emocijama, a osobito je bilo teško supruzi i majci dvoje od devetero stradalih.

Udovica slavnog košarkaša na komemoraciji je održala dirljiv govor tijekom kojeg se prisjetila i jednog Kobeovog poklona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, košarkaš je svojoj supruzi za jedno Valentinovo darovao plavu haljinu iz omiljenog romantičnog filma 'Bilježnica' koju nosi Allie, odnosno glumica Rachel McAdams (41) u kultnoj sceni u kojoj na kiši ljubi Nou, odnosno Ryana Goslinga (39).

- Darovao mi je originalnu haljinu koju je Rachel McAdams nosila u filmu. Kada sam ga pitala zašto je odabrao baš ovu plavu haljinu, rekao je da se za nju odlučio jer je Alison nosi u sceni u kojoj se vratila Noi. I mi smo se nadali da ćemo ostarjeti zajedno, kao oni u filmu - objasnila je Vanessa sa suzama u očima. 

Kobe i Vanessa voljeli su se dvadeset godina, a on je u intervjuima često isticao kako je ona njegova prva i jedina ljubav, te najveća podrška i najbolji prijatelj. Skupa su imali kćer Nataliju (17), Bianku (3) i Capri te preminulu Giannu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci