Show

Komentari 25

Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja

Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja

Nakon što je Aleksandar najavio sljedećeg gosta u emisiji 'Nedjeljom u dva', mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako ipak neće, jer im se ne sviđa gost

Voditelj Aleksandar Stanković (50) standardno je, kao i svakoga tjedna, na društvenim mrežama najavio gosta u njegovoj sljedećoj emisiji 'Nedjeljom u dva'. Dolazi mu redatelj Dalibor Matanić (46). 

- Voli govoriti o politici. Fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod . Radnička klasa mora se skrivati pred imućnima, kaže. Što radi i što je radio, kakvu to novu seriju priprema za HTV - napisao je Aleksandar na Facebooku i najavio Dalibora. 

No podijelio je mišljenja gledatelja. Mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako Matanića ipak neće gledati. 

- Jedan je od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana. Sjajan gost, gledat ću svakako. Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost - neki su od komentara gledatelja koji podržavaju redateljev dolazak u emisiji.

- Ovu nedjelju ću preskočiti emisiju. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme. Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine, a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika - pisali su drugi, kojima se izbor gosta ovotjedne emisije 'Nedjeljom u dva' ne sviđa. 

 

 

Najčitaniji članci