Obavijesti

Show

Komentari 25

Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja

Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja
1

Nakon što je Aleksandar najavio sljedećeg gosta u emisiji 'Nedjeljom u dva', mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako ipak neće, jer im se ne sviđa gost

Voditelj Aleksandar Stanković (50) standardno je, kao i svakoga tjedna, na društvenim mrežama najavio gosta u njegovoj sljedećoj emisiji 'Nedjeljom u dva'. Dolazi mu redatelj Dalibor Matanić (46). 

- Voli govoriti o politici. Fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod . Radnička klasa mora se skrivati pred imućnima, kaže. Što radi i što je radio, kakvu to novu seriju priprema za HTV - napisao je Aleksandar na Facebooku i najavio Dalibora. 

Voli govoriti o politici... fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod . Radnička klasa mora se skrivati...

Objavljuje Nedjeljom u 2Utorak, 2. ožujka 2021.

No podijelio je mišljenja gledatelja. Mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako Matanića ipak neće gledati. 

'Tražili su me 300.000 eura mita. Uskoku sam sve prijavio, ozvučen sam išao na sastanke'
'Tražili su me 300.000 eura mita. Uskoku sam sve prijavio, ozvučen sam išao na sastanke'

- Jedan je od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana. Sjajan gost, gledat ću svakako. Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost - neki su od komentara gledatelja koji podržavaju redateljev dolazak u emisiji.

- Ovu nedjelju ću preskočiti emisiju. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme. Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine, a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika - pisali su drugi, kojima se izbor gosta ovotjedne emisije 'Nedjeljom u dva' ne sviđa.