Obavijesti

Show

Komentari 91

Kodžoman je utukla više od 70.000 kuna na svoj makeover

Kodžoman je utukla više od 70.000 kuna na  svoj makeover
5

Prije nekoliko godina Antea je povećala grudi, a nedavno je stare silikone zamijenila novima. Na modnoj reviji u Zagrebu bila je gotovo neprepoznatljiva

VIDEO

Bivšu manekenku neki prijatelji nisu prepoznali na modnoj reviji u Zagrebu. Antea Kodžoman (33) za promjenu izlgeda potrošila je više od sedamdeset tisuća kuna.

Prije nekoliko godina Antea je povećala grudi, a nedavno je stare silikone zamijenila novima. Zahvat je platila 25.000 kuna. Povećala je i usne hijaluronskom kiselinom što ju je stajalo dodatnih 2500 kuna. S obzirom na to da se hijaluronska kiselina tijekom šest mjeseci apsorbira u tijelu, zahvat je potrebno raditi dva puta godišnje. 

Bivša kraljica Hrvatske istaknula je obraze po uzoru na svog idola, manekenku Ninu Morić (39). Antea je na ramenu kemijskom olovkom crtala srce kopirajući tetovažu kakvu nosi Nina. Nagađa se da je Antea i u obraze ubrizgala hijaluron što je platila 2500 kuna. Čelo je, doznajemo, također osvježila botoksom zbog čega joj se ne vidi niti jedna bora. Zahvat koji stoji 3000 kuna potrebno je ponoviti nakon godinu dana. 

Antea je smanjila i nos što je platila 16.000 kuna, a neravnine na vršku koje su ostale nakon operacije ‘rješavala’ je metodom nekirurškog oblikovanja nosa koja stoji 4000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi su mi rekli da izgledam odlično. Malo sam se jače našminkala, stavila sam crveni ruž, puno sjenila i sjajila pa možda zato izgledam drugačije – rekla je Antea, koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu te radi u marketingu Nogometnog kluba Lokomotiva. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana