Obavijesti

Show

Komentari 13

Koga je 'Savršeni' ljubio: Amra je bila prva, s Danijelom frcale iskre, a Stankica mu ukrala srce

Koga je 'Savršeni' ljubio: Amra je bila prva, s Danijelom frcale iskre, a Stankica mu ukrala srce
7

Toni Šćulac došao je u show pronaći ljubav, a dok se nije odlučio za Stankicu, poljubio je nekoliko djevojaka

VIDEO

Završila je treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni', a Toni Šćulac (31) nije do zadnjeg trenutka bio siguran u svoju odluku. Na kraju je izabrao iskrenu Stankicu, a uz nju je u finalu bila Karolina. Toni je kroz show imao nekoliko favorita, pa se ljubio i s nekoliko djevojaka. Na kraju je sa Stankicom bio sedam mjeseci u vezi, a netom prije početka emitiranja showa u ožujku su prekinuli.

- Bez poljupca ne možeš ispitati tu kemiju koju osjećaš. Bitni su dodiri i bitni su zagrljaji, ali poljubac je prvi onaj ispit kemije koji je iznad prijateljstva - rekao je Toni tijekom grupnog spoja s djevojkama na jahti, dajući do znanja da neće poljubiti samo onu 'odabranu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Savršeni i Stankica su prekinuli: 'Došlo je do problemčića u vezi' 01:07

Prvi poljubac u showu bio je između Amre i Tonija, nakon pića i ples, a onda su zagrljeni uz more razgovarali o životu i ljubavi. Amra je bio vidno sretna zbog poljupca, a kasnije je i zaplakala što se nekim gledateljima nije svidjelo. 

- Poljubac je nešto što se ne planira, tako da definitivno nisam razmišljao o tome s kojom će se djevojkom to prvo dogoditi. Ali sigurno je da sam s Amrom od prvog trenutka osjetio ono nešto pa je poljubac bio prirodni idući korak - rekao je Toni nakon romantičnog trenutka.

Idući poljubac pao je s Danijelom, tijekom 'snimanja' sapunice. Pusa je bila inscenirana, no ispostavilo se da je poljubac bio pravi. 

- Poljubac je trebao biti gluma, a na kraju nije tako ispalo - rekao je Toni.

Između Danijele i Olivere nastala je nakon poljupca i trzavica, a nije jasno je li se Olivera također poljubila s Tonijem. Iako tvrdi da nije, neki gledatelji su uvjereni da to ipak nije istina. Prosudite sami! 

Toni se našao na trenutak vrlo blizu Karolini dok su se kupali i grlili u bazenu, no ona je bila odlučna da ga ipak ne poljubi.

- Zapalili smo se od količine strasti. Između nas ima jakih emocija i velike treme. Koliko god bih sad ubio za jedan poljubac, nikad je neću prisiljavati i prihvaćam njezinu odluku - džentlmenski je rekao Toni.

'Savršeni' je objavio fotku s misterioznom plavušom, fanovi se pitaju je li opet sa Stankicom
'Savršeni' je objavio fotku s misterioznom plavušom, fanovi se pitaju je li opet sa  Stankicom

Toni je na kraju izabrao Stankicu, a romantični poljubac između njih bio je uvertira u vezu dugu sedam mjeseci. Nažalost, par nije potrajao, ali nisu isključili mogućnost pomirbe.

storyeditor/2022-05-06/poljubac.jpg

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala