Obavijesti

Show

Komentari 41

Koja će torta biti pobjednička? Svi strepimo od kralja slastica

Koja će torta biti pobjednička? Svi strepimo od kralja slastica
9

BORBA Finalistice natjecanja za najljepšu tortu s hrvatskim motivima o trnovitom i slatkom putu prema slastičarskoj slavi. Jedva čekaju upoznati jednog od najboljih slastičara na svijetu

VIDEO

Jedan od najboljih slastičara na svijetu, Buddy Valastro (39), danas će u Zagrebu proglasiti najljepšu tortu s hrvatskim motivima. Finalistice ne skrivaju uzbuđenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:53

Među njima su i prijateljice Jasmina Melić (27) i Mirjana Lelić (36) koje su se na natjecanje prijavile s tortom koja je bila prekrivena mnogim poznatim Hrvatima.

- Krenule smo od Gorana Ivaniševića, Janice Kostelić, dresa Dražena Petrovića, do Niklole Tesle i Johna Malkovicha - rekle su finalistice. Dodaju da su uključile i simbol hrvatske kravate oko pulske Arene. Zbog brojnih privatnih obveza sama izrada torta je, kažu djevojke, bila užurbana. Trebalo im je dva dana da je naprave.

- Sam ulazak u top 10 je bio iznad naših očekivanja. Odlično smo se zabavile i družile s drugim natjecateljima. Nadale smo se prolasku, ali s obzirom na ostale timove, njihov talent i realizaciju, ostale smo šokirane ulaskom u top tri - iskrene su Zagrepčanke. Jasmini i Mirjani izrada slastica je hobi u kojem uživaju. Upoznavanju slastičara Buddyja, koji je svjetsku slavu stekao emisijom “Cake Boss” (Šef slastičarnice), jako se vesele.

- Pokušat ćemo ga oduševiti te ćemo dati sve od sebe da bar dobijemo njegov osmijeh kao reakciju na našu tortu - skromne su. Svađa i bacanje pregača u njihovoj kuhinji, kažu, nije bilo. Finalistice su i Andrea Sokač (29) i Lorita Grgičević Klarić (38), koje su se prijavile s tortom na kojoj su bili i dečki iz 2Cellosa.

- Htjele smo dočarati dvije stvari, kreativnu stranu Hrvatske i bogatstvo vodama. 2Cellos su nam olakšali izbor svojim spotom na jezerima i odluka je bila donesena u sekundi - rekle su.

U finalu natjecanja za najljepšu tortu s hrvatskim motivima su i Jasminka Rosandić i Snježana Porić. Ovo će biti prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj, a svi zainteresirani mogu ga doći vidjeti danas u 18 sati u zagrebačkom City Centeru One West.

- Očekujem da ću u Zagrebu vidjeti fantastične torte te se veselim susretu s finalistima natjecanja. Čuo sam da su prijave stizale iz cijele Hrvatske, a ja dobro znam kako za ovakvo natjecanje treba vremena i truda - rekao nam je Buddy. Dodaje da se jako veseli probati naše kremšnite. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo.

- Prvu veliku tortu napravio sam s 15 godina. Od tate sam naslijedio tu crtu - rekao je slastičar kojeg raduju susreti s obožavateljima. Kad mu prilaze na ulici nerijetko mu, govori Buddy, pokazuju svoje torte, a on ih savjetuje kako da sljedeći put naprave bolje.

- Ponavljanje je ključ uspjeha - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...