Obavijesti

Show

Komentari 19

Koji joj bolje stoji? U jednom je danu promijenila tri mini badića

Koji joj bolje stoji? U jednom je danu promijenila tri mini badića
7

Pjevačica je otkazala predstojeće koncerte zbog novonastale situacije oko pandemije korona virusa pa sada odmara u okrilju svoga doma. Trenutačne vrućine iskorištava pa hvata boju

VIDEO

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) ove je godine rano otvorila sezonu sunčanja. Čim je došlo toplije vrijeme, 'uskočila' je u kupaći kostim i uživala u dvorištu svoje kuće. 

A vrućine koje su trenutno nastupile Jelena ponovno iskorištava. Ovaj je put odjenula minijaturni kupaći kostim tirkizne boje s kojim je uskladila sunčane naočale u istoj boji. Kako bi se osvježila, kupila je sladoled. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Pokretanje videa...

01:36

Fotografiju je podijelila na društvenim mrežama, a njezini pratitelji pohrlili su i obasipali je komentarima.

- Najljepša si, poludjet ćemo zbog tebe. Brutalna si kao i uvijek. Goriš - pisali su joj. 

Jelena se standardno nije obazirala na komentare svojih vjernih obožavateljima pa nije nikome odgovarala. Kasnije ih je ponovno 'počastila' novim fotografijom na kojoj je odjenula drugi badić.

Karleuša se izvijala pa joj je sve 'ispalo': Izvirilo joj i međunožje
Karleuša se izvijala pa joj je sve 'ispalo': Izvirilo joj i međunožje

Ponovno ga je uskladila s bojom sunčanih naočala. Provokativna pjevačica naročito je istaknula svoje grudi, koje su joj iz badića gotovo pa 'ispale'. 

A samo sat vremena prije toga 'pala' još jedna fotografija gdje je pjevačica pozirala u zelenom badiću uz koji je iskombinirala zelene tenisice.

Karleuša ponovno odmara u okrilju svoga doma, nakon što je odgodila svoje predstojeće koncerte. S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz pandemiju korona virusa, smatra kako je tako najbolje.

- Dragi moji, unatoč golemom interesu i uveliko rasprodanim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da otkažem sve zakazane termine do trenutka kad svi budemo mogli sigurno uživati u mojim pjesmama i najboljem provodu. Vjerujem da će to biti vrlo brzo - napisala je Jelena na društvenim mrežama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin