Obavijesti

Show

Komentari 18

Kolar pokazala fotku iz 2019. pa joj poručili neka više ne mršavi

Kolar pokazala fotku iz 2019. pa joj poručili neka više ne mršavi
3

Barbara je na Instagramu objavila dvije fotografije prema kojima su njezini pratitelji primijetili kako se promijenila u samo jednoj godini. Najprije je pokazala fotografiju iz 2019., a potom i fotografiju iz 2020.

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (50) već nekoliko godina intrigira vitkom linijom, a odjevne kombinacije sve su joj hrabrije. No mnogi joj u komentarima pišu kako je previše smršavjela i da bi trebala stati.

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara je nikad mršavija

Pokretanje videa ...

Barbara Kolar nikad mršavija 01:00

Barbara je na Instagramu objavila dvije fotografije prema kojima su njezini pratitelji primijetili kako se promijenila u samo jednoj godini. Najprije je pokazala fotografiju iz 2019., na kojoj je u elegantnijem izdanju, a potom i fotografiju iz 2020. na kojoj je pozirala u ležernom izdanju i sa zaštitnom maskom na licu.

- Blagdanska moda 2019. vs. 2020.! Hvala Bogu da je barem Rudolf tu - napisala je u opisu fotografija, aludirajući na masku na kojoj se nalazi sob.

Iako je bilo mnogo onih koji su joj pohvalili izgled, ima i onih koji su joj ponovno poručili neka više ne mršavi.

- Jako si zgodna, ali nemoj više mršavjeti. Sada ti fali koja kila - napisala joj je jedna pratiteljica.

Barbara jede puno sezonskog voća i povrća, a ne koristi umjetna sladila i šećer. Nakon što je uskočila u konfekcijski broj 36, mnogi su gledatelji poželjeli saznati kako joj je to uspjelo.

Barbara Kolar je 'stesala' liniju u kuhinji, a sad otkrila i što jede
Barbara Kolar je 'stesala' liniju u kuhinji, a sad otkrila i što jede

- Puno puta sam u životu svoje veliko tijelo smanjila na neko malo manje tijelo, međutim, sklona sam recidivu... Odlučila sam da ću, kada dođem na konfekcijski broj koji mi se sviđa, baciti svu odjeću konfekcijskih brojeva koji mi se ne sviđaju - ispričala je svojedobno za Slobodnu Dalmaciju