Obavijesti

Show

Komentari 8

Slavni Hrvati dočekali su novu kod kuće: Bitno je da smo zdravi

Slavni Hrvati dočekali su novu kod kuće: Bitno je da smo zdravi
5

Mnogi su prvi dan 2021. godine dočekali u udobnosti svoga doma i s najmilijima. Kažu da ih je 2020. naučila zahvalnosti, a nadaju se da će im ova godina donijeti mira, ljubavi i obilje zdravlja

VIDEO

Mjesecima prije kraja 2019. godine istraživala su se mjesta na kojima bi se mogla dočekati nova godina. Pred kraj 2020. situacija je bila potpuno drukčija jer nije bilo novogodišnjih nastupa. Poznati pjevači koji bi u ovom periodu inače imali pretrpan raspored, sad imaju 'pauzu' zbog pandemije korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde bez prihoda

Pokretanje videa...

Poznati i prihodi 02:19

- Pa općenito božićni blagdani, doček nove godine mi je uvijek bio sinonim za putovanja, cirkulaciju, gužve na granicama, gužve na aerodromima, pune kuće gostiju, prijatelja, obitelji, puni trgovi, puni hoteli, ali nažalost ove godine neće biti - izjavio je Jole (48) za IN Magazin. Ispričao je i kako je dočekao novu:

- U krugu moje najuže obitelji, volio bih da sam mogao pozvati desetak parova, ali eto pridržavali smo se epidemioloških mjera i ponavljam, neka ova godina bude kakva je, ali se nadam da će sve biti drugačije, normalnije i bolje, i pozitivno - izjavio je Jole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)

2020. je bila godina u kojoj su tek rijetki uspjeli održati pokoji koncert. Damir Kedžo (33), koji je dočekao novu godinu kod kuće, ispričao je kako je doživio proteklu godinu. 

- Shvatio sam već prije ove godine da je ovo jedna od onih godina u kojoj planova nema, tako da sam se pomirio i s činjenicom da novogodišnjeg nastupa neće biti - priznao je. Franka Batelić (28) pojasnila je da ima potpuno nestvaran osjećaj. Unatoč svim nedaćama, pamtit će je po godini u kojoj je početkom dobila sina i tako zakoračila u ulogu života - postala je majkom. 

Pjevačica Doris Dragović (59) uvjerena je da su ljudi dobre volje nekako uspjeli naći radost u nečemu.

- Mogu im samo poručiti do našeg novog susreta jedno veliko srce puno dobrih misli i dobre nade - rekla je. Glumac Slavko Sobin (36) jedan je od mnogih koji je prvi dan 2021. dočekao kod kuće, u toplini svoga doma. 

- Ma najljepši doček ikad. Kad shvatiš da ti je sve što trebaš u tih par metara kvadratnih. Želim vam svu sreću u vaših par kvadrata. I još jednom naklon ekipi koja trenutačno rješava tuđe kvadrate. Sve će biti okej. Sretna 2021. - poručio je.

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) slavila je sa svojom obitelji. Rekla je kako su se vratili na tvorničke postavke. 

- Sretni samo da postojimo živi i zdravi. I da imamo nekog kraj sebe koga možemo čvrsto držati za ruku - zaključila je. Voditelj Dalibor Petko (42) imao je kako kaže, doček kao kad je bio mali. Uživao je sa svojim roditeljima i svima zaželio sretniju godinu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu