Show

Komentari 1

Kolege i prijatelji se opraštaju od Kasandre: Odmori, kraljice!

Kolege i prijatelji se opraštaju od Kasandre: Odmori, kraljice!

Bilo je i lijepih stvari, lijepih trenutaka. Jedna od tih "zvijezda" koje su sjajile u mraku devedesetih, prije nego su na red došle cajke, bila je i Kasandra, rekao je Krešo Beljak

Draga moja Davorka, ne mogu vjerovati da je ovo što čujem istina i da više nisi sa nama. Tako si nam prerano otišla... Pa nedavno smo se i dopisivali i zezali o svemu, napisao je pjevač Mladen Burnać. Dirnula ga je vijest o odlasku kolegice Davorke Ručević poznatije pod imenom Kasandra. Bila je dance zvijezde 90-ih, a imala je 54 godine. 

- Ova fotografija je naša uspomena sa kraja 80-tih kada smo još oboje imali naše prve bendove, imali probe u tvojem dnevnom boravku i sanjali o karijerama... I kako si već tada bila skroz posebna i osebujna pjevačica i divna prijateljica... Zbogom draga D. Počivala u miru... - istaknuo je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od nje se oprostio i glazbenik Renato Đosić.

- Nisam mislio da ću ovo podijeliti. Nedavno smo se čuli porukama i zaista mi je šok. Spavaj mirno, draga Kasandra - napisao je na Facebooku.

Antonija Blaće napisala je da će se Kasandrine pjesme zauvijek puštati na tulumima njezine generacije jer su odrasli uz dance 90-ih. 

Krešo Beljak poručio je 'Počivaj u miru, kraljice' pa dodao:

- Devedesete su za većinu ljudi u Hrvatskoj bile loše. Osim za one koji su se obogatili na privatizacijskoj pljački, za ratne profitere, mafijaše i za podobne i odabrane, ali takvi su ipak bili razmjerno rijetki. Za sve nas ostale međutim, bilo je i lijepih stvari, lijepih trenutaka. Jedna od tih "zvijezda" koje su sjajile u mraku devedesetih, prije nego su na red došle cajke, bila je i Kasandra. 

Zagreb: Kasandra, dance zvijezda 1990-ih, arhivske fotografije

 

Najčitaniji članci