Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Kolege se opraštaju od Ive: Ovo je šok, nedavno smo se vidjeli

Prije nekoliko godina dobio je najgradu za najboljeg glumca koja se zove po mom ocu Fabijanu Šovagoviću. Tada sam bila najponosnija u životu, rekla je Anja Šovagović

Video: 24sata Video
46 komentara

Velika tuga, jedna od najvećih, rekao je kazališni glumac Đorđe Kukuljica (45) nakon što je saznao da je kolega Ivo Gregurević preminuo u 67. godini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prekrasan glumac. Jedan od najvećih. Prije nekoliko dana smo glumili zajedno, bilo je sve u redu - kaže Kukuljica. 

Slavko Midžor/Pixsell | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Nakon predstave 'Svaki tvoj rođendan', javio se ožalošćeni Goran Grgić (53). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Veliki šok za sve nas. Ne mogu vjerovati, radio sam s njim puno, bio je genijalan glumac. Na setu srdačan, dobre volje. Ma veliki  gubitak čovjeka i glumca - rekao je.

ZBOGOM LEGENDO Otišao jedan od naših najvećih glumaca: Umro Ivo Gregurević

- Neka mu je laka ova hrvatska zemlja. Bio je veliki glumac i veliki čovjek - izjavila je Anja Šovagović Despot (55) te nastavila: 

- Zadužio je kulturu. Prije nekoliko godina dobio je najgradu za najboljeg glumca koja se zove po mom ocu Fabijanu Šovagoviću. Tada sam bila najponosnija u životu - dodala je Ana. 

Luka Klun/Pixsell | Autor: Luka Klun/Pixsell Foto: Luka Klun/Pixsell

Filmski redatelj Dalibor Matanić (43) kaže da je Ivo na snimanju filma 'Kino Lika' imao moždani udar, a već dva mjeseca nakon imao jedno od najluđih snimanja ikad. 

- 'Ćaću' smo snimali 2011. i rekao si nema veze što nema 'para', bitno da se snima i napokon da mi netko nudi improvizaciju. Sjećam se da si se rasplakao kad sam ti rekao me podsjećaš na moga djeda. Ljudino velika i luda, sretan put - oprostio se Matanić. 

PIXSELL KRIO SE OD JAVNOSTI 'Želim da me ljudi pamte samo po ulogama i po ničem drugom'

Književnica Julijana Matanović (59) javno se zahvalila Gregureviću na svim ulogama.

- Prošla je godina bila bolna, zauvijek su otišli najveći. Nadala sam se da će 2019. biti sretnija! I odmah, na početku, napušta nas veliki, najveći Ivo Gregurević, dečko iz Donje Mahale. Hvala ti, dragi Ivo na svim ulogama, na danima koje si u bolnici proveo uz svog prijatelja Ivu - Ivandu, Magdaleninog oca. Nastavite vas dvojica i Gore razgovarati o filmovima, o Savi, o vašoj plovidbi gumenim čamcem od Zagreba do Orašja, tamo neke sedamdeset i osme... Počivaj u miru. Za nas ćeš živjeti dok mi živimo! - napisala je na društvenim mrežama.

Foto: Luka Klun/PIXSELL

Glumica Nataša Janjić (37) oprostila se uz fotografiju s Dana hrvatskog filma u Orašju gdje su pozirali s kolegicom Sandrom Lončarić (44). 

- Počivaj u miru dragi Ivo - kratko je napisao Jan Kerekeš (31). 

Tema: Odmori se, zaslužio si.

Message