Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

‘Kolege su Dina šikanirale, a tek sada su mu prijatelji’

Dijana Dvornik u šest mjeseci je izgubila supruga Borisa i sina Dina. Kaže da je njen mlađi sin počeo igrati Playstation kad su ga svi odbacili

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
26 komentara

Nitko od mojih me nije htio nazvati. Nitko nije želio biti taj prvi koji će mi reći. Javila mi je prijateljica. U prvi mah nisam vjerovala. Nazvala sam Danijelu. Kad sam je čula kako plače, znala sam da je istina, kaže Dijana Dvornik.
- Dino je umro na isti način kao i Boris. Tužni, nezadovoljni, nesretni. Nisu se mučili, smrt je bila kratka. I Danijela i ja smo ih pokušale oživjeti umjetnim disanjem, ali sudbina nam ih je odnijela prije nego smo ih uspjeli spasiti. Dina je mučio album, previše je radio i to ga je slomilo. Prelomilo se to sa smrću Borisa - kaže Dijana. Prisjeća se da se Boris oduševio showom “Dvornikovi”.
- Dino je u tom showu bio iskren. Žao mi je jedino bilo jer je bio sam. Koliko je svojih kolega zvao da mu budu gosti. Gotovo nitko se nije odazvao. A sada, nakon smrti, svi su Dinovi prijatelji. On je mnogima pomagao, a kasnije su ga šikanirali kad su nešto postigli. Ostao je sam s obitelji i počeo je igrati igrice koje su mu zamijenile društvo - ispričala je za tjednik.

DA JE BORIS NADŽIVIO DINA, UBIO BI SE
Nakon Borisova sprovoda Dino je legao u njegov krevet i rekao: “Pape, evo ti sljedeći”. Rekla sam mu da ne priziva vraga, a on je rekao da ne brinem, da ću ja još živjeti, a on će otići prije mene.
- Da je Boris ostao živ nakon Dina, on bi se bacio s balkona - kaže Dijana Dvornik.

Naši partneri pišu
Message