Obavijesti

Show

Komentari 79

Kolinda pokazala vitke noge i zavidnu liniju, evo zašto ima fanove od Afrike do Amerike

Kolinda pokazala vitke noge i zavidnu liniju, evo zašto ima fanove od Afrike do Amerike
10

Bivša predsjednica u lipnju ove godine javila se s Malte. Sudjelovala je na Mediteranskom turističkom forumu u poprilično elegantnoj kombinaciji. Odjenula je crni sako s prugama, hlače iste boje te bež bluzu

VIDEO

Bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović (54) ove vruće dane provodi na samom jugu naše obale. Odlučila je očito pronaći malo vremena i za odmor. Posjetila je otok Lopud, a tamo i fine restorane. Iako ih posjećuje, čini se da dosta pazi na liniju. Gotovo čitavo vrijeme objavljuje fotografije u različitim modnim kombinacijama, a u prvom planu uvijek je njezina vitka figura. U nastavku vam donosimo sve njezine kombinacije proteklih nekoliko mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Možda su joj fanovi botovi iz Afrike, ali slike su prave: Ovo je Kolinda na moru nekad i sad... VIDEO

Bivša predsjednica u lipnju ove godine javila se s Malte. Sudjelovala je na Mediteranskom turističkom forumu u poprilično elegantnoj kombinaciji. Odjenula je crni sako s prugama, hlače iste boje te bež bluzu, a cijelo ovo izdanje upotpunila je balerinkama te decentnim nakitom.

Krajem istog mjeseca sudjelovala je na LeaderSHE konferenciji u zagrebačkom hotelu Hilton. Govorila je o izazovima i predrasudama s kojima se susrela dok je vodila državu, a natpisom i fotografijom na majici jasno je iznijela svoj stav o ženskim pravima. Crnom majicom, sakoom, suknjom te bež salonkama pokazala je da ima stila za odijevanje.

Zagreb: U Hilton Garden Inn hotelu održana je LeaderSHE konferencija na kojoj je bila Kolinda Grabar Kitarović

U srpnju je pak posjetila Bol na Braču, a fotografirala se na brodici u bež hlačama te šarenoj bluzi. Odlučila je predahnuti od uskih kombinacija i 'zavaliti se' u nešto udobnije.

Istog mjeseca poslovno je otputovala u Grčku. Sudjelovala je na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini. Kolinda se tada našla u društvu Sylvije Tiryaki. P​​​​​​​ozirale su zajedno na vidikovcu, a iza njih moglo se vidjeti more prepuno jedrilica tijekom zalaska sunca. Bile su obje nasmiješene, a bivša predsjednica za tu prigodu svezala je kosu u punđu. Odjenula je crnu košulju, a cijelu kombinaciju upotpunila je bisernim naušnicama.

Kitarović je veliku pozornost privukla i krajem srpnja na otvorenju Pelješkog mosta. Tada je kosu svezala u elegantnu punđu te se odlučila za prirodnu, ljetnu šminku. Privlačila je poglede u tamnoljubičastoj haljini koju je spojila neutralnom bež kožnom torbicom. Riječ je o popularnom modelu Cassette modne kuće Bottega Venetta, čija je cijena u online trgovini Net-a-porter 3000 eura (22.543 kuna).

Poznati na otvorenju Pelješkog mosta

Prije nekoliko dana pohvalila se fotografijama na društvenim mrežama kako brodom obilazi nacionalni park Kornate. Bivša predsjednica odlučila ga je obići u tamnoplavoj polo majici te kratkim hlačama u vojničkom dezenu.

Bivša predsjednica je nizom fotografija s Kornata oduševila brojne obožavatelje, a kako smo ustanovili čitajući komentare, ima cijelu vojsku obožavatelja i u Afroaziji.

Zymer Smaili napisao joj je 'Blago Hrvatskoj što te ima' (otkud samo zna???); Freja Faqja piše 'My favorite ❤️', Syed Qasid Jan kratko je napisao -  'So attractive', dok Grigol Nemsadze otvoreno laska 'You are so nice madam'.

- Ljepša od Julije Roberts - napisao joj je Zica Zica ranije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama